UPDATE | Iată când are loc evenimentul CARITABIL Prietenul meu cu blăniţă, organizat de APCA Galaţi şi Asociaţia Therapy Animals

UPDATE | Iată când are loc evenimentul CARITABIL Prietenul meu cu blăniţă, organizat de APCA Galaţi şi Asociaţia Therapy Animals
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, marți, 20 iunie | Evenimentul "Prietenul meu cu blăniţă", organizat de Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galați - APCA şi Asociaţia Therapy Animals, va avea loc sâmbăta aceasta, 24 iunie, de la ora 17,00, pe stadionul "Portul Roşu". Acesta ar fi trebuit să se desfăşoare pe 17 iunie, însă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile a fost amânat.

Toţi iubitorii de animale sunt invitaţi să asiste la manifestare, iar cei care au deja prieteni blănoşi sau, de ce nu, cu pene sunt invitaţi să se înscrie la concursurile organizate în cadrul evenimentului.

Competiţiile pregătite de organizatori sunt: ”Cel mai frumos animal de companie”, ”Căţelul cel mai haios” şi ”Trucul cel mai distractiv". De asemenea, va avea loc un spectacol cu câini de serviciu din cadrul Poliţiei Galaţi, precum şi demonstraţii cu câini de terapie.

Biletele au fost puse deja în vânzare şi sunt disponibile în trei variante (40 lei - concurenţi, 15 lei - spectatori şi 50 lei - bilet tip family). Acestea se pot achiziţiona de la organizatori, de la numerele de telefon 0769.673.389 şi 0741.635.092, iar cei interesaţi pot obţine detalii şi de pe pagina de Facebook dedicată evenimentului - Prietenul meu cu blăniţă.


UPDATE | Din cauza atenționării meteo de vreme rea, evenimentul caritabil a fost amânat pentru o dată ulterioară, ne-au anunțat organizatorii. Averse torenţiale, vijelii şi grindină în cea mai mare parte a ţării, până luni dimineaţă. GALAȚIUL, sub COD GALBEN începând de sâmbătă - CLICK AICI PENTRU DETALII


Dacă iubiţi căţeii sau poate chiar aveţi unul şi vreţi să-l faceţi celebru, ori dacă, pur şi simplu, vreţi să faceţi mai mult pentru binele celor din jur şi nu ştiţi cum, atunci aveţi toate motivele să participaţi la evenimentul caritabil "Prietenul meu cu blăniţă "organizat de Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi – APCA şi Asociaţia Therapy Animals

Cele două asociaţii şi-au propus ca, în acest weekend, să spargă barierele dintre om şi necuvântătoare prin concursuri, expoziţii, surprize şi un workshop, toate pentru o cauză nobilă.

Sâmbătă, de la ora 10,00 sunteţi aşteptaţi Stadionul Portu Roşu unde, după o scurtă încălzire coordonată de Cornelia Negruţ, de la One Gym, veţi putea asista la un moment artistic al copiilor cu autism din APCA Galaţi. Urmează, în program, o expoziţie inedită de lup cehoslovac de la Canisa de Cid şi Kira, iar de la ora 11,30 - proba „Cel mai frumos animal de companie”.

După o demonstraţie cu câini de serviciu ai Poliţiei Galaţi, se dă start competiţiei „Căţelul cel mai haios”. Câteva demonstraţii cu câini de terapie - Vier Pfoten, Bucureşti vor fi urmate de un alt concurs, „Trucul cel mai distractiv”, iar la final - Marea Premiere!

Biletele sunt disponibile în trei variante (40 lei – concurenţii, 15,00 lei – spectatorii şi 50 lei – bilet tip family) şi se pot achiziţiona de la organizatori de la numerele de telefon 0769.673.389 / 0741.635.092.

Duminică, 18 iunie, de la ora 10,30, la Universitatea Danubius, are loc Workshopul „Terapia şi activităţile asistate de animale” unde aveţi ocazia să învăţaţi din experienţa unor pionieri care practică terapia asistată de animale de mai bine de zece ani în România.

Scopul weekendului „Prietenul meu cu blăniţă” îl reprezintă strângerea de fonduri pentru ca cele două asociaţii partenere să-şi poată îndeplini misiunile asumate: un proiect comun prin care o echipă formată din handler şi terapeut canin acreditat vor participa la şedinţe de socializare săptămânale pentru copii cu autism din APCA. De asemenea Asociaţia Therapy Animals doreşte ca fondurile colectate în urma evenimentului să fie utilizate în vederea acoperirii costurilor a trei proiecte (vizite bilunare la un centru de plasament cu tineri cu handicap sever, vizite bilunare la Centrul de asistenţă şi îngrijire pentru bătrâni ”Sf. Ilie” şi şedinţe lunare de socializare la Fundaţia Inimă de copil), iar APCA Galaţi îşi propune să achiziţioneze materiale educaţionale specifice procesului de recuperare a copiilor cu autism din cadrul asociaţiei.

Citit 3569 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.