"Outdoor Film Festival" te duce mai aproape de munte

"Outdoor Film Festival" te duce mai aproape de munte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un eveniment inedit va avea loc în această lună la Galaţi. Iubitorii de film vor avea ocazia să participe la "Outdoor Film Festival" unde vor putea viziona două filme, "Everest" şi "The Grey", menite să îi aducă pe spectatori mai aproape cu mintea şi sufletul de munte. E un prilej perfect pentru pasionaţii de munte şi de priveliştile acestuia, dar şi pentru cei care doresc doar să se relaxeze în serile toride de vară să ia parte la acest eveniment.

Pentru a-şi împărtăşi experienţele din domeniu şi admiraţia faţă de acest subiect, la dispoziţia spectatorilor se vor afla speakeri renumiţi. Aceştia vor dezbate subiecte din sfera montană, astfel că veţi puteai trăi prin intermediul poveştilor lor, aventuri unice, ce vă vor ţine cu sufletul la gură. Speakerii vor fi anunţaţi în următoarea perioadă de către organizatori.

Acest proiect îşi propune să aducă împreună iubitorii de munte şi să încurajeze experienţele de acest gen şi în rândul generaţiei tinere. Filmele fiind alese întocmai pentru acest scop.

Astfel, oricine doreşte să participe este aşteptat pe 21 şi 22 iulie, de la ora 18,00 în cadrul Centrului Multicultural Galaţi (str. Domnească nr. 91, fostul Muzeu de Ştiinţele Naturii) pentru a împărtăşi pasiunea pentru munte. Intrarea este gratuită.

Acest eveniment este organizat de Centrul Multicultural Galaţi, în parteneriat cu Tancrad şi Consiliul Judeţean Galaţi. 

Citit 1689 ori Ultima modificare Joi, 06 Iulie 2017 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.