Nicolae Caraman trebuie salvat: e tatăl a doi copii!

Nicolae Caraman trebuie salvat: e tatăl a doi copii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Transplantul de măduvă costă  40.000 de euro *

Nicolae Caraman nu a împlinit nici măcar 40 de ani, dar a fost depistat cu puţin timp în urmă cu leucemie. E o boală cumplită, care nu iartă. Una dintre cele mai cumplite nenorociri care putea cădea peste capul unui tată a doi copii. Singur întreţinător de familie, pe deasupra, pentru că soţia sa nu lucrează.

Nicolae Caraman este ofiţer la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, şi trăieşte destul de modest din salariul său, neavând alte averi şi venituri, decât apartamentul, adică acoperişul de deasupra capului copiilor săi.

Singura sa şansă ar fi un transplant de măduvă executat de urgenţă în Ungaria, pentru că boala sa are o evoluţie rapidă.

Pentru această operaţie are nevoie de 45.000 de euro. Fără aceşti bani, şansele ofiţerului de a se salva sunt reduse.

Deocamdată s-au strâns în jur de 3.000 de euro, foarte puţini, în comparaţie cu suma necesară.

Nicolae Caraman este subordonat al criminalistului gălăţean Ştefan Căpătan şi nu oricine este acceptat în echipa de profesionişti a  acestuia.

„Este un om nemaipomenit de capabil. Este adjunctul meu, un băiat cum nu se va mai naşte altul în Poliţie nici într-o sută de ani. E corect, cumsecade, profesionist, bun familist, apreciat de toţi colegii. S-a ridicat de la simplu agent, pe forţe proprii, pe munca sa şi pe calităţile sale. Orice om merită o şansă la viaţă. Dar el, cu atât mai mult. Viaţa e nedreaptă!”, ne spune criminalistul Ştefan Căpătan, impresionat de soarta crudă a adjunctului său. 

Donaţiile pot fi făcute în trei conturi – titulară Daniela Caraman - deschise la B.R.D. Groupe Societe Generale, din Galaţi:

-    în euro - RO72BRDE180SV47750761800;

-    în dolari – RO76BRDE180SV47750681800;

-    în lei - RO85BRDE180SV47750501800.

De asemenea, mai există şi posibilitatea să faceţi donaţii la casieria redacţiei „Vieţii libere”, specificând pentru cine donaţi banii.

Citit 1367 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.