Transurb relansează campania Eu urc prin faţă

Transurb relansează campania Eu urc prin faţă
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Pentru a descuraja călătoria fără bilet, Transurb va relansa, la începutul lunii decembrie, campania "Eu urc prin faţă", prin care reprezentanţii societăţii încearcă să determine călătorii să urce în autobuze, tramvaie şi troleibuze pe uşa din faţă, în aşa fel încât să prezinte şoferului legitimaţia de călătorie sau biletul, iar cine nu are să fie obligat să cumpere de la şofer.

De altfel, în ţările civilizate şi în multe oraşe din România se practică această măsură, de mulţi ani, pentru un transport civilizat.

"Este o campanie pe care o vom desfăşura în staţii, cu ajutorul salariaţilor din societatea noastră şi, în general, a controlorilor de bilete. Îi vom îndruma pe toţi oamenii să urce pe uşa din faţă şi să coboare pe uşile din spate, iar, în felul acesta, călătorul să poată să îşi arate legitimaţia de călătorie conducătorului auto sau, dacă nu deţine, să cumpere un bilet de la şofer pe care să îl composteze. Campania se va desfăşura timp de o săptămână, vom avea diferite sigle, inscripţionări pe autobuz şi pe uşă, să vadă şi călătorii că urcarea se face pe uşa din faţă. Campania este pentru a-i descuraja pe călătorii frauduloşi. Noi am mai avut o astfel de campanie şi acum doi ani", a spus Genica Totolici, directorul general al Transurb.

Potrivit acesteia, lunar, circa 180 de persoane sunt prinse fără bilet de către controlori.        

Citit 13635 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2017 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.