Prima gală care îi va premia pe gălăţenii dedicaţi comunităţii

Prima gală care îi va premia pe gălăţenii dedicaţi comunităţii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Marţi, 28 noiembrie, începând cu ora 18.00, Fundaţia Comunitară Galaţi organizează prima ediţie a Galei Comunităţii Gălăţene, eveniment al cărui scop este recunoaşterea binelui făcut de gălăţeni pentru comunitate. De asemenea, gala îşi propune să aducă în prim plan eforturile făcute de companii, ONG-uri şi instituţii publice pentru dezvoltarea comunităţii locale, dar şi implicarea socială a acestora. Cei nominalizaţi pentru premii pot fi votaţi de către public pe site-ul www.galacomunitatiigalatene.ro, până pe 23 noiembrie.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitaţie, care se procură de la organizatori, după completarea unui formular aflat pe site-ul evenimentului. Invitaţii sunt aşteptaţi între orele 18,00 şi 19,00. Organizatorii au anunţat că vor închide uşile la ora 19,00, indiferent dacă persoanele care întârzie şi-au achiziţionat sau nu invitaţie.

Doritorii pot face şi donaţii, suma recomandată fiind de 50 de lei, sumă ce va fi direcționată către programul "Fondul de burse", susținut de Fundaţia Comunitară Galaţi, care îi susţine pe liceenii cu rezultate foarte bune la învăţătură, dar care riscă abandonul şcolar, din pricina veniturilor foarte mici ale familiilor din care provin.        

Citit 1855 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2017 20:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.