Prima gală care îi va premia pe gălăţenii dedicaţi comunităţii

Prima gală care îi va premia pe gălăţenii dedicaţi comunităţii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Marţi, 28 noiembrie, începând cu ora 18.00, Fundaţia Comunitară Galaţi organizează prima ediţie a Galei Comunităţii Gălăţene, eveniment al cărui scop este recunoaşterea binelui făcut de gălăţeni pentru comunitate. De asemenea, gala îşi propune să aducă în prim plan eforturile făcute de companii, ONG-uri şi instituţii publice pentru dezvoltarea comunităţii locale, dar şi implicarea socială a acestora. Cei nominalizaţi pentru premii pot fi votaţi de către public pe site-ul www.galacomunitatiigalatene.ro, până pe 23 noiembrie.
Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitaţie, care se procură de la organizatori, după completarea unui formular aflat pe site-ul evenimentului. Invitaţii sunt aşteptaţi între orele 18,00 şi 19,00. Organizatorii au anunţat că vor închide uşile la ora 19,00, indiferent dacă persoanele care întârzie şi-au achiziţionat sau nu invitaţie.
Doritorii pot face şi donaţii, suma recomandată fiind de 50 de lei, sumă ce va fi direcționată către programul "Fondul de burse", susținut de Fundaţia Comunitară Galaţi, care îi susţine pe liceenii cu rezultate foarte bune la învăţătură, dar care riscă abandonul şcolar, din pricina veniturilor foarte mici ale familiilor din care provin.        

Citit 1722 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2017 20:29

4 comentarii

 • postat de mark
  Marți, 21 Noiembrie 2017 08:06
  188.24.248.***
  Fundația comunitară a făcut câteva lucruri bune. Știu că acolo sunt destui voluntari care au inițiat acțiuni gen cea pomenită în articol de furnizare de burse. Chiar și gala aceasta are nominalizări și votul publicului. DIn păcate toate aceste bune intenții suferă de o lipsă de mediatizare cronică. Și nu acuz aici Viața Liberă sau alte zone din mass media ci chiar pe membrii fundației. M-am uitat la comentarii. Faptul că oamenii nu cunosc, că nu-s atrași la acțiunile fundației face ca oamenii să privească un astfel de articol cu neîncredere și să bănuiască implicări politice. În lumea conectată de azi fundația ar trebui să aibă grijă să conecteze comunitatea ca o adevărată fundație COMUNITARĂ. Așa, cu bune intenții toate aceste acțiuni lăudabile cu toată munca și voluntariatul celor ce fac parte din această fundație oamenii vor fi departe de ea și nu acestai sensul....
  4
  1
  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă
  Luni, 20 Noiembrie 2017 17:22
  92.86.50.***
  ... Ilie Platică Vidovici, Eugen Durbacă, Dan Nica, Nicolae Bacalbaşa, Florin-Pintea Paslaru, Ionel Borş, Corneliu Mangalea, Gheorghe Papatraian, fratii Petrică si Marius Herescu ... Elena Trandafir nu s-a calificat in finala!
  2
  5
  Raportează
 • postat de Terente
  Luni, 20 Noiembrie 2017 13:13
  81.12.149.***
  Unde are loc această Gală, cu ce se ocupă această Fundaţie, de când a apărut ea, cine este Preşedintele ei şi dacă se închid uşile, ce se întâmplă în spatele acestora?:)
  1
  11
  Raportează
 • postat de oras cu oameni mici
  Luni, 20 Noiembrie 2017 11:48
  139.59.41.***
  S-o premiati pe doamna Totolici de la Transurb ca este maestra transportului public local din Galati si vicepresedinte national al transportatorilor la cat de buna este. Dar nu a fost pusa acolo politic este competenta sa o premiati ca asa vrem noi galatenii.
  3
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.