Phoenix, victorie facilă la Iași
Foto: Sonia Baciu

Phoenix, victorie facilă la Iași
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Phoenix a câștigat, scor 121-82 (53-46), în fața formației Politehnica Iași, în meciul contând pentru prima etapă a returului din faza secundă a Ligii Naționale. Cu acest succes, Phoenix se menține pe locul secund în grupa 7-12, la egalitate (42 de puncte) cu SCM U Craiova, care vineri seară a câștigat jocul disputat cu Dinamo. 

”Chiar dacă a fost un adversar mai accesibil a mers foarte bine jocul colectiv. De remarcat procentajele jucătorilor români, în special David Stan și Măciucă”, a declarat Florin Nini, tehnicianul gălățean. Cel mai bun jucător al Phoenix a fost Gugino, cu un nou ”double-double”, 25 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. Din rândul jucătorilor români, s-a remarcat Măciucă, cu 12 puncte și 3 recuperări, respectiv, Sabău, care a fost cel mai mult pe parchet (29.39 minute), reușind să înscrie 11 puncte. 

În următoarea etapă, Phoenix va juca, miercuri, în deplasare, la Timba Timișoara. Ultimul meci pe teren propriu se va disputa, sâmbătă, 21 aprilie, cu Dinamo, iar derbiul pentru primul loc în grupă va avea loc pe 28 aprilie, la Craiova, cu SCM U.


 Echipa masculină de baschet Phoenix Galați va juca, duminică (ora 18,00), cu formația ieșeană Politehnica. Meciul se va disputa în deplasare și va conta pentru prima etapă din returul fazei secunde (grupa locurilor 7-12) din Liga Națională. Phoenix se află pe locul 2 în grupă, la egalitate (40 de puncte) cu prima clasată - SCM "U" Craiova (care urma să joace, ieri, cu Dinamo), în timp ce ieșenii ocupă locul 4 (cu 31 p).

Citit 1264 ori Ultima modificare Duminică, 15 Aprilie 2018 21:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.