FCM Dunărea joacă, astăzi, cu FC Snagov

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stadionul "Dunărea" va găzdui  astăzi, ora 11,00, un meci interesant, în cadrul etapei a X-a a Ligii a II-a. O confruntare importantă pentru ambele echipa, situate în poziţii incomode în clasamentul primei serii. FCM Dunărea ocupă locul al 14-lea, cu 10 puncte, în timp ce Snagovul se află  pe poziţia a  16-a, cu 8 puncte.

Întâlnirea va fi arbitrată de bucureşteanul George Rădulescu - asistat de Liviu Guloiu (Buzău) şi Claudiu Florea (Bucureşti) - rezervă fiind Emil Voicu (Bacău), iar observator federal - Tudor  Constantinescu (Bucureşti).

Veştile care răzbat din  tabăra gălăţeană arată că dunărenii vor juca totul pe cartea victoriei. Antrenorul-preşedinte Auraş Braşoveanu (până când se vor finaliza tratativele cu Viorel Tănase, de la Oţelul II) a pregătit acest meci cu mare atenţie şi se gândeşte - alături de elevii săi - numai la cele trei puncte puse în joc.

Cu două excepţii - Enache şi Daniel Popescu, accidentaţi - întregul lot este valid, aşa că se poate alcătui un "unsprezece"… performant!

Citit 729 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.