”Bucurie în mișcare” în Grădina Publică

”Bucurie în mișcare” în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În Grădina Publică, sâmbătă și duminică, respectiv 26 și 27 mai 2018, te poți alătura unui eveniment care aduce laolaltă copiii și adulții care iubesc mișcarea, dar și susținători ai sportului din oraș.

”Bucurie în mișcare este un spațiu care integrează ideii de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea de zi cu zi, într-o lume invadată de tehnologie. Mesajul îndemn din acest an este chiar ”Alege mișcarea azi”, iar prin ceea ce integrăm în proiectul nostru, încercăm să inspirăm copiii și tinerii ca în mod regulat să își creeze oportunități  de mișcare care să le aducă bucurie”, a declarat Paula Șipoș, coordonatorul național al proiectului.

Participanții au o gamă largă de activități, astfel: sâmbătă, pot alerga la crosuri, destinate diferitelor categorii de vârstă (copiii sub 14 ani, start de la intrarea principală la ora 9,30; 14-18 ani, ora 10,00 și peste 18 ani, ora 10,45), pot „bicicli” pe loc (spinning) ori sări (kangoo jumps), iar duminică, de la ora 17,00, sportivii de la Academia de Arte Marțiale Mixte ”Anatoly Danilov” vor oferi o reprezentație.

Pe parcursul ambelor zile, în Grădina Publică, vor fi diverse ateliere de creație (în zona Foișorului) și se vor desfășura jocuri de badminton, fotbal, fotbal target, tir cu arcul, ștafete diverse pentru familii și copii, jocuri de team-bulding. Săptămâna sportivă se va încheia cu un concert al artiștilor locali.

Participarea este gratuită, iar organizatorii se așteaptă la un număr însemnat de gălățeni care să răspundă provocării la ”bucurie în mișcare”.

Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din din ţara noastră. Campania a demarat în anul 2012 și până în prezent a fost organizată în peste 25 de orașe din țară și în 4 orașe din Republica Moldova.

În perioada 5 mai - 10 iunie 2018, cea de a VII-a ediție a evenimentelor Bucurie în Mişcare va avea loc în 12 oraşe din România: Roman, Timișoara, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Deva, Slatina, Galați, Ploiești, Craiova, Bacău și Arad. Pentru mai multe detalii, CLICK AICI

Citit 3237 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.