Majoritatea handbalistelor continuă la Galați

Majoritatea handbalistelor continuă la Galați
CSU Danubius își conturează lotul pentru sezonul viitor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa feminină CSU Danubius mizează pe continuitate pentru următorul sezon al Ligii Naţionale, cei din conducere anunţând că nu vor fi multe modificări în componenţa lotului.

Dan Pantea, preşedintele clubului, ne-a spus că, în ceea ce priveşte pregătirile pentru următoarea ediţie a Ligii Naţionale, până în acest moment s-a axat pe discuţii cu handbalistele ce au dus greul în sezonul recent încheiat, ajungându-se la un acord cu majoritatea dintre ele pentru a continua aici. "Singura excepţie este Nicoleta Safta, care şi-a dorit să plece. Îi mulţumim public pentru aportul din ultimul sezon şi îi dorim succes unde va merge. Toate celelalte cu care am discutat au ales să rămână la noi, este important să avem continuitate în ceea ce priveşte componenţa lotului", a spus Dan Pantea.

Plecarea pivotului venit în urmă cu un an la CSU Danubius ar urma să fie suplinită de revenirea Mădălinei Conache, care nu cu mult timp în urmă şi-a reluat antrenamentele, după o lungă pauză, cauzată de o accidentare.

Totodată, mai sunt alte două plecări, clubul renunţând la macedonencele Dajana Jovanovska şi Andrea Beleska, care au avut un randament sub aşteptări. Jovanovska a fost în lotul echipei gălăţene în ultimele două sezoane, iar Beleska, în a doua parte a campionatului, ambele adunând puţine minute jucate în ultima perioadă.

La capitolul achiziţii, obiectivul este aducerea unor interi care să crească semnificativ potenţialul echipei. "Vrem să aducem două, maximum trei jucătoare. Vizăm întăriri pentru linia de nouă metri", a adăugat Pantea.

CSU Danubius a terminat campionatul Ligii Naţionale pe locul 12, asigurându-şi apoi locul în prima ligă şi pentru următorul sezon la turneul de baraj, unde şi-a câştigat fără emoţii emoţii cele două partide cu formaţii venite din eşalonul secund, 27-19 cu SCM Timişoara şi 35-20 cu CSU Ştiinţa Bucureşti.

Citit 1533 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2018 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.