Astăzi, CSU Metal Galaţi – IOR Bucureşti

Astăzi, CSU Metal Galaţi – IOR Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa campioană naţională a ultimelor trei ediţii – CSU Metal Galaţi – va susţine, astăzi după-amiază, prima partidă oficială, pe teren propriu, din acest sezon.

Întâlnirea vine după două evoluţii nereuşite – înfrângerea din prima etapă a Campionatului Diviziei A1: 1-3 la Tomis Constanţa, şi după eliminarea din „Cupa României” – în faza semifinalelor – în faţa aceleaşi grupări de pe Litoral. După ce a cucerit trei trofee consecutive în Cupă, gălăţencele au ratat în tentativa de a-l cuceri pe cel de-al patrulea.

Meciul de astăzi se dispută în cadrul etapei a II-a, a primului eşalon, în compania unei echipe nou promovate: IOR Bucureşti. Un meci facil, fără nici un fel de probleme pentru elevele lui Zoran Terzici.

Partida va începe de la ora 18,00, şi va fi găzduită de Sala „Siderurgistul”.

* Tot la Galaţi este programat şi un cuplaj cu meciuri contând pentru eşalonul al doilea. În Sala Şcolii nr. 3 (din Cartierul „Dunărea”) vor evolua echipele Clubului Sportiv Universitatea. Fetele vor întâlni Rapid Bucureşti (ora 10,30), urmând ca în continuare să joace echipele masculine: CSU cu Niro Guard Bucureşti.

Citit 660 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.