Fotbal. Un meci a durat doar 17 minute

Fotbal. Un meci a durat doar 17 minute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Etapa a 26-a a Ligii a IV-a de fotbal ne-a oferit încă un meci cu durată redusă! Întâlnirea dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Viitorul Umbrărești a avut o desfășurare de numai 17 minute.

Cele două grupări s-au prezentat pe terenul din Schela, care a găzduit întâlnirea, la ora programată, dar cei din Umbrărești au venit cu doar şapte jucători. Jocul s-a derulat numai până în minutul 17, când unul dintre cei şapte "s-a dat" accidentat, iar arbitrul partidei, Ionuț Constantinescu, a fost nevoit să întrerupă meciul, Viitorul neputând continua în șase jucători, conform regulamentului.

În acel moment, scorul era 4-0 pentru Zimbrul (marcatori Spânache 2, Cazacu și Adamache), scor care va rămâne și în documentele AJ Fotbal. Meciul juniorilor a avut o desfășurare normală, scorul fiind 1-0 pentru oaspeți.

Primul astfel de episod s-a petrecut în etapa a 17-a, când Tuluceștiul a venit la întâlnirea cu Universitatea "Dunărea de Jos" tot cu un efectiv redus, în min. 18 s-a ajuns la șase jucători, iar în documente s-a consemnat scorul existent în minutul întreruperii: 3-0.

Astfel, Zimbrul continuă se se afle în frunte, la egalitate de puncte cu Universitatea, aceasta din urmă jucând pe teren propriu cu Victoria Independența, pe care a învins-o cu scorul de 5-0, prin reușitele lui Grigoraș 2, Țuiu, Florea și Chiciuc. La juniori, 1-1. Rezultatele celorlalte trei meciuri: Avântul Drăgănești - Viitorul Costache Negri 6-5 (4-1 la juniori), Muncitorul Ghidigeni - Agrostar Tulucești 3-0 (3-2) și Avântul Vânători - Unirea Braniștea 1-1 (2-2, dar gazdele au depus contestație). Gloria Ivești a câştigat cu 3-0 prin neprezentarea celor de la Quantum Club, atât la seniori cât şi la juniori. A 15-a echipă, Juventus Toflea, a stat.

Până la meciurile decisive pentru desemnarea campioanei, restante din etapa a 16-a, ordinea pe primele locuri ale clasamentului este asfel: 1. Zimbrul 61 p (golaveraj 130-28), 2. Universitatea 61 p (111-16), 3. Gloria Ivești 53 p și 4. Unirea Braniștea 52 puncte.

În runda din 9-10 iunie, Universitatea joacă la Braniștea, iar Zimbrul la Muncitorul Ghidigeni.

La juniori: Viitorul Umbrărești 65 p, secondată de Toflea 52 p și Vânători 47 puncte.

Și echipele din Liga a V-a au disputat jocurile ultimei etape și mai rămân doar meciurile etapei restante. Iată rezultatele înregistrate în runda a 22-a: Voința Cudalbi - Siretul Piscu 4-0, Unirea Hanu Conachi - Prutul Vlădești 1-1 (constestație din partea oaspeților, pentru substituire de jucători), Mălina Smârdan - Inter Tudor Vladimirescu 9-2, ACS Lascăr Schela - Voința Cișmele 6-0, Flacăra Pechea - Avântul Matca 2-3 și Zorile Grivița - Foresta Șendreni 2-4.

Voința Cudalbi are 52 de puncte și nu mai poate pierde primul loc, fiind secondată de Mălina Smârdan 45 p, Inter și Matca, cu câte 37 de puncte.

Meciuri în Cupă și la juniori

Astăzi sunt programate meciurile tur ale semifinalelor etapei județene a "Cupei României", de la ora 17,30: Braniștea - Zimbrul și Ghidigeni - Universitatea. Returul, pe 13 iunie.

Totodată, campioana județeană la juniori, echipa Viitorul Umbrărești, va întâlni, într-o dublă manșă, formația Delta Tulcea, în cadrul etapei interjudețene. Primul meci are loc mâine, 7 iunie, la Umbrărești, returul fiind programat sâmbătă, 9 iunie, la Tulcea.

Citit 2363 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2018 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.