Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

România a participat cu 19 sportivi la Campionatul European de kaiac-canoe pentru seniori de la Belgrad, competiţiei cu peste 560 de sportivi la start, din 40 de ţări. Obiectivul federației, conform preşedintelui gălăţean Ion Bârlădeanu, a fost o medalie într-o probă olimpică, care a fost îndeplinit de echipajul de canoe dublu, Leonard Carp  și Victor Mihalachi (foto), care a obținut medalia de argint la 1.000 metri. De asemenea, cei doi au reuşit, ieri, să câştige şi medalia de aur la 500 de metri.

Victor Mihalachi a fost lansat în sportul de mare performanţă la CS Școlar Galaţi, de către antrenorii Adina și Adrian Maftei. 

MINIFOTBAL.În weekendul trecut, două dintre cele mai bune echipe din Campionatul de Minifotbal Galați, Ajax Dulcisimo și Viitorul, au susținut, la Ploiești, jocurile de la Campionatul Regional Sud-Est, competiție premergătoare turneului final al Campionatului Național. Din păcate, ambele formații au ratat calificarea în finală.

Citit 646 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2018 17:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro