Mare de participanţi, la ”Măcin Mountain Fun”

Mare de participanţi, la ”Măcin Mountain Fun”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste o mie de persoane, concurenți și susținători, au fost prezenți în weekendul trecut la "Măcin Mountain Fun", cel mai mare eveniment sportiv al anului din Munţii Măcinului, aflat la a patra ediţie în această formă, dedicat cicliştilor de teren accidentat şi pasionaţilor de cros montan.

Pe 9 iunie a avut loc tradiționalul concurs de ciclism montan "Măcin XC" (ediţia a şasea), unde pe podium au urcat Bogdan Duca, Cosmin Colibă și Vlad Urzică, la categoria Elite, în timp ce Marius Gorgan, Ștefan Pal și Silviu Poida au fost câştigători la categoria "Amatori". Duminică, la crosul montan "Măcin Cross" (ediţia a patra), podiumul a fost următorul: Ionuț Ghizilă, George Mehedinți și Ștefan Pricope, la masculin, respectiv, Nastasia Fotu, Albertina Cosbac și Constanța Gherasim, la feminin. De menţionat este că, în premieră naţională pentru un concurs de MTB, a avut loc şi o competiţie de e-bike.

"Măcin Cross", destinat pasionaţilor de alergare montană, a fost tot pe 9 iunie, iar concursul pentru copii "Junior Hercinic MTB" a avut loc pe 10 iunie, fiind organizat de partenerii din Asociaţia "Beetle Bike". La finalul evenimentului, câştigatorii, mici sau mari, au mers acasă cu numeroase premii, iar cei mai norocoşi dintre concurenţi au câştigat, la tombolă, diverse produse oferite de sponsori.

"Măcin Mountain Fun" nu a fost însă strict un eveniment sportiv, pentru că toţi cei care au dorit să petreacă un weekend în natură, departe de rutina zilnică, au putut campa în zona de start-finish, unde, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost o adevărată petrecere câmpenească, incluzând un concert folk, susținut de formația "Omul din Sarmisegetuza", un foc de tabără, iar cei prezenţi au dansat și s-au delectat cu mâncărurile specifice zonei. "Au fost foarte mulţi participanţi, concurenţi sau susţinători, la această ediţie a evenimentului "Măcin Mountain Fun - Greci, 2018", lucru care ne bucură, în timp ce feedbackul general ne dă încredere. Nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor care şi-au adus aportul la buna organizare, incluzând voluntari, parteneri, sponsori şi autorităţi, fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc. Ne revedem, anul viitor, la următoarea ediţie!", a spus Erika Neagu, manager de proiect al evenimentului.

Citit 2201 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2018 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.