CM2018 - Egalitate perfecta intre Anglia si Belgia inaintea intalnirii directe

CM2018 - Egalitate perfecta intre Anglia si Belgia inaintea intalnirii directe
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ultimele doua meciuri din faza grupelor Campionatului Mondial vor avea loc joi, 28 iunie, in grupa G. Printre acestea se numara si derby-ul dintre Anglia si Belgia. Din fericire pentru cele doua formatii, meciul conteaza doar pentru stabilirea pozitiei de pe care acestea se califica. 

Anglia

A avut mari emotii in prima etapa a fazei grupelor, cand a castigat abia cu 2-1 in fata Tunisiei, golul victoriei venind in minutul 90+1 de la Harry Kane. Tot Kane deschidea scorul in minutul 11, africanii egaland din penalty in minutul 35. Englezii au dominat autoritar acea partida, la fel cum au dominat-o si pe cea din a doua etapa contra celor din Panama, castigata cu scorul de 6-1. Inca de la pauza scorul era 5-0, Kane marcand de doua ori, de fiecare data din penalty, celelalte goluri fiind inscrise de Stones de doua ori si Lingard. In a doua repriza Kane mai marca o data, fiind primul jucator de la acest turneu final care reuseste un hat-trick.

Belgia

Desi nu se numara printre marile favorite ale acestui turneu final, este echipa care si-a castigat cel mai usor meciurile din grupa. Astfel, in prima runda a invins Panama cu 3-0, toate cele 3 goluri inscriindu-se in repriza secunda de catre Mertens si Lukaku de doua ori, in vreme ce in runda a doua a trecut de Tunisia cu scorul de 5-2. Hazard si Lukaku marcau atunci de doua ori, pentru ca al cincilea gol al belgienilor sa fie marcat de Batshuayi in ultimul minut de joc. Golurile tunisienilor erau inscrise in minutele 18 si 90+3. 

Calcule

Anglia este la egalitate perfecta de puncte, dar si de golaveraj cu Belgia. Urmatorul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte este cel al avertismentelor, aici englezii stand ceva mai bine, incasand doua cartonase galbene, fata de trei ale belgienilor. Dupa cum am precizat mai sus, meciurile din grupa G vor incheia faza grupelor, astfel ca Anglia si Belgia vor sti clasamentul grupei H la momentul disputarii meciului. Dupa doua etape, acolo Japonia si Senegal sunt la egalitate perfecta, cu 4 puncte, ca in cazul Angliei si Belgiei, cele doua fiind urmate de Columbia, cu 3 puncte, Polonia fiind eliminata, nereusind sa obtina vreun punct.

Intalniri directe

Anglia si Belgia s-au intalnit de 20 ori pana acum, insa doar de 3 ori in meciuri oficiale. Este vorba de Campionatele Mondiale din 1952 si 1990, in ambele partide fiind nevoie de extra-time pentru a se decide castigatoarea, pentru ca la Campionatul European din 1980 sa se inregistreze o alta remiza. Din cele 17 amicale, englezii au invins de 14 ori, belgienii o singura data, doua partide incheindu-se la egalitate. Ultima astfel de partida se inregistra in 2012, cand Anglia se impunea cu 1-0.

Cotele la pariuri

Daca doresti sa afli informatii despre meciurile de la Campionatul Mondial, printre care si cel dintre Anglia si Belgia, dar si sa consulti cateva ponturi propuse de tipsteri, te invitam sa accesezi site-ul Legalbet.ro. Aici vei descoperi, pe langa analiza meciurilor de la turneul final, recenzii obiective ale tuturor caselor de pariuri, pentru ca tu sa decizi care e cea mai buna pentru tine. Cei mai multi utilizatori ai site-ului Legalbet pariaza la Fortuna, casa de pariuri ce are multe avantaje, pe care le vei descoperi consultand recenzia. Acolo gasesti deocamdata 170 optiuni de pariere pentru meciul dintre Anglia si Belgia, unul foarte strans, daca ar fi sa ne luam dupa cote. Belgia pleaca usor favorita, cotata fiind cu 2.7, in vreme ce englezii sunt cotati cu 2.85, cota pentru un rezultat de egalitate fiind 3.1.

Ponturile noastre pentru meciul dintre Anglia si Belgia

Belgia a castigat lejer ambele meciuri din grupa, insa succesul net al Angliei impotriva celor din Panama ne face sa credem ca englezii vor pune serioase dificultati in acest meci. Faptul ca toate cele 3 intalniri directe oficiale s-au incheiat la egalitate ne-ar tenta sa plasam un pariu pe acest pronostic, insa un pont mai sigur ni se pare acela ca se vor marca minim 3 goluri in aceasta partida, asta intamplandu-se in toate cele 4 jocuri din grupa G. Totodata, opinam ca ambele vor inscrie, lucru destul de probabil avand in vedere ca atat Anglia, cat si Belgia au marcat 8 goluri in doua meciuri. In plus, ar trebui sa fie un meci deschis, de vreme ce presiunea calificarii a disparut.

  • Peste 2.5 goluri: 2.1
  • Inscriu ambele: 769

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

(P)

Citit 1839 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2018 11:26