Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Oficialii clubului de fotbal Real Madrid au anunţat plecarea atacantului portughez Cristiano Ronaldo la campioana Italiei, Juventus Torino.

''M-am gândit îndelung şi cred că a venit momentul să deschid o nouă etapă în viaţa mea. Pentru asta am cerut clubului să accepte plecarea mea'', a afirmat Ronaldo.

În vârstă de 33 de ani, desemnat de cinci ori cel mai bun jucător al lumii, Ronaldo s-a transferat pentru o sumă de 112 milioane euro, conform presei spaniole şi italiene.

Transferul atacantului portughez este cea mai valoroasă vânzare realizată de echipa spaniolă de fotbal Real Madrid în întreaga sa istorie, depăşind cel mai important transfer din punct de vedere financiar realizat până acum de Real Madrid, cel al argentinianului Angel Di Maria la Manchester United, pentru 75 milioane euro.

Ronaldo s-a alăturat echipei Real Madrid venind de la Manchester United în 2009 şi a câştigat de două ori titlul în La Liga şi de patru ori trofeul Ligii Campionilor.

Internaţionalul portughez afirmase însă, la scurt timp după câştigarea Ligii Campionilor în ediţia trecută, că probabil timpul său la gruparea de pe Santiago Bernabeu s-a apropiat de sfârşit.

Citit 738 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.