Oţelul, a treia achiziţie a verii. Au repatriat un atacant cu meciuri în Liga I
Foto: ascotelul.ro

Oţelul, a treia achiziţie a verii. Au repatriat un atacant cu meciuri în Liga I
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Suporter Club Oţelul Galaţi a semnat cu un experimentant fotbalist gălăţean, atacantul Marius Matei (34 de ani). Una dintre problemele de efectiv de la Oţelul o reprezenta compartimentul ofensiv, pregătirile pentru următorul sezon al Ligii a III-a fiind începute cu un singur atacant în lot, George Cârjan.

Marius Matei, care a mai jucat pentru Oţelul în 2009, revine în fotbalul din oraşul natal, semnând cu SC Oțelul Galați un contract pe o perioadă de un, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Are 34 de ani, iar ultimele sale evoluţii pentru fotbalul gălăţean au fost în urmă cu patru ani, în liga secundă, la formaţia la care a debutat la seniori, FCM Dunărea.

În turul sezonului 2009-2010 a fost chiar în lotul Oţelului, adus de la FC Botoşani, evoluând în prima ligă în tricoul roşu-alb-albastru în şase partide. Anterior, jucase pentru FC Vaslui în primul eşalon, în total având 30 de jocuri în Liga I.

După plecarea de la FCM Dunărea din 2014, a mai avut o perioadă foarte bună, la FC Voluntari, cu care a reuşit promovarea în Liga I şi a evoluat în primele meciuri din sezonul ce a urmat.

De-a lungul carierei a mai jucat la Dacia Unirea Brăila, Farul Constanța, FC Olt, Rapid CFR Suceava, FC Brașov, Luceafărul Oradea și, ultima oară, la Foresta Suceava. În liga secundă are peste 160 de partide jucate, cu 81 de goluri marcate, conform portalului transfermarkt.com.

"Sunt bucuros că m-am întors acasă, în fotbalul gălăţean, abia aștept să începem sezonul. Desigur, îmi doresc să marchez cât mai mult, cu golurile mele să pot ajuta echipa, bineînțeles cu sprijinul colegilor. Cred că în lupta promovare va avea de câștigat echipa cel mai bine organizată. Este extraordinar tot ceea ce au reușit să facă suporterii Oțelului, cu modelul socios fotbalul are multe de câștigat", a declarat Marius Matei, pentru site-ul oficial al clubului gălăţean.

Anterior, Oţelul mai făcuse două achiziţii pentru următorul campionat al Ligii a III-a, portarul Iliescu (19 ani) şi fundaşul gălăţean Puţanu, fost la Viitorul Constanţa.

 

 
Citit 3338 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iulie 2018 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.