Echipa gălăţeană, locul al treilea la Cupa Moldovei

Echipa gălăţeană, locul al treilea la Cupa Moldovei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Arbitrii din regiunea estică a ţării au o competiţie fotbalistică tradiţională, "Cupa Moldovei", care mereu i-a avut în prima-plan pe "cavalerii fluierului" gălăţeni. Dacă, în ultimele trei ediţii, gălăţenii s-au clasat de două ori pe primul loc şi o dată pe poziţia a doua, în ediţia de acum s-au clasat doar pe locul al treilea. "Nu ştiu cum şi-au dozat băieţii energiile, poate nu chiar optim, iar unul dintre ei, Gâţă, s-a accidentat, cam acestea ar fi motivele pentru care am terminat doar pe locul al treilea", ne-a declarat Liviu Ciubotariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Galaţi.

Meciurile competiţiei din acest an s-au disputat la Iaşi, la ele luând parte echipe de arbitri din majoritatea judeţelor moldovene, excepţie făcând Brăila şi Neamţul.

Echipa Galaţiului a jucat în grupă cu Suceava, scor 1-0, a fost apoi 3-1 cu Botoşani, 4-2 cu Vaslui, 1-1 cu Iaşiul (câştigătoarea competiţiei) şi 1-4 cu Bacăul, o înfrângere surprinzătoare care i-a trimis pe gălăţeni pe locul al treilea.

Lotul arbitrilor gălăţeni a fost format din: Alexandru Burloiu - Adrian Cojocaru, Daniel Vlase, Ionuţ Constantinescu, Ionuţ Cojocaru 1, Daniel Băraru 1, Andrei Toma, Daniel Gâţă, Răzvan Beldiman şi Ionuţ Bozean - golgheterul echipei, cu 4 reuşite.

Citit 1057 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iulie 2018 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.