Lieştenii se pregătesc pentru noul sezon
Foto: Sorin Pană | Sportul Ilustrat

Lieştenii se pregătesc pentru noul sezon
Echipa din Liești, la startul meciului de la Brăila
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sporting Lieşti continuă perioada pregătirilor de vară, începută pe 11 iulie, cu antrenamente şi meciuri de verificare. În scurtul interval care a trecut, echipa lieşteană a susţinut deja trei astfel de partide: 1-2 şi 2-0 cu CSM Focşani (eşalonul al treilea) şi 0-2, miercuri, la Dacia Unirea Brăila (eşalonul al doilea).

Întâlnirea de la Brăila a evidenţiat un nivel ușor mai ridicat de pregătire a echipei gazdă, care mai are doar o săptămână până la începerea campionatului ligii secunde. Cu toate acestea, fotbaliștii antrenați de Ionuţ Niculcea au ţinut aproape, putându-se considera chiar nedreptățiiți de scor, ținând cont de raportul marilor ocazii. Portarul brăilean a avut trei intervenţii deosebite, iar la o altă fază a avut noroc: "bara" a lui Ticămucă. "Brăilenii au fost mai inspiraţi la finalizare, ajutaţi şi de greşelile noastre din defensivă", a concluzionat antrenorul principal al echipei Sporting.

Tot de la acesta am aflat că, în momentul de faţă, la Sporting se conturează un "unsprezece" cu care se va debuta pe 15 august în noul sezon, la jocul din turul doi al "Cupei României". În lot se află 21 de jucători şi mai este aşteptat un fundaş lateral. Lotul cuprinde şi jucători tineri, care vor trebui să se regăsească în teren pe tot parcursul meciului: doi sub 19 ani şi unul sub 20.

La Brăila au evoluat următorii jucători: Vădeanu - Stancu, Voicu, Căldăraru, Filimon - Ionuţ Constantinescu, Oană - Iancu, Mihu, Bahnaşu - Ionuţ Cristian. Pe parcursul meciului au mai intrat: Vicol, Al. Dănăilă, G. Dănăilă, Dima, Hodorogea, Tudose, Manea, Ticămucă, Năstase şi Bârlădeanu.

Altfel, formaţia brăileană nu mai este condusă de antrenorul Alin Pânzaru (fost "oţelar"), acum la cârma sa aflându-se un fost fotbalist de la Farul Constanţa, Gică Barbu.

Următoarele meciuri de pregătire programate de conducerea de la Sporting Lieşti sunt: la Metalul Buzău (sâmbătă), acasă cu Gloria Iveşti - peste o săptămână, iar după jocul oficial din 15 august, din "Cupa României", va mai fi o ultimă partidă amicală, acasă, cu Victoria Traian (Brăila). Prima etapă din noul campionat al Ligii a III-a se va juca pe 24 şi 25 august.

Citit 1029 ori Ultima modificare Joi, 26 Iulie 2018 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.