Ia „oţelarul”, neamule!

Ia „oţelarul”, neamule!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să nu fie înghiţit de criză, Clubul Oţelul îşi va scoate jucătorii pe tarabă * „Va fi o adevărată artă să vinzi fotbalişti pe timp de criză”, este de părere Marius Stan * Jelev şi Kolev costă 200.000 de euro de fiecare *

„Dacă-i vrea Milan, cerem 10-12 milioane”

Scriam recent despre supărările bulgarilor de la Oţelul şi despre eventualitatea plecării lor din curtea clubului gălăţean. Marius Stan (foto), directorul general al grupării locale de Liga I, a confirmat ieri că există probabilitatea ca Jivko Jelev şi Stoian Kolev s-o termine cu Galaţiul.

„Dragoste cu de-a sila nu se poate, asta să fie clar pentru toată lumea! Le-am explicat cum stau lucrurile, n-au dreptul să fie supăraţi numai ei că nu şi-au luat salariile şi nu ne permitem să rămânem în inferioritate numerică atunci când vor ei”, a explicat şeful grupării roş-alb-albastre, care susţine că aşteaptă oferte tentante pe adresa lor.

„Dacă vine AC Milan nu-i putem da pe 200.000 de euro, că va zice clubul cumpărător că-l luăm în râs. Cerem 10-12 milioane de fiecare, dar dacă îi cere Gaz Metan Mediaş, 200.000 e o sumă acceptabilă”, a adăugat Stan. 

„Jucătorii, precum acţionarii”

Şi nu numai bulgarii sunt de vânzare. „La iarnă va trebui să vindem tot ce se poate vinde. Chiar va fi o artă pentru conducătorii din fotbal să poată vinde pe criza asta deoarece oferte la vânzare sunt o grămadă, iar la cumpărare nu se înghesuie nimeni”, anunţă conducătorul Oţelului în opinia căruia fotbaliştii săi pot fi şi acţionari la club.

„Ei trebuie să producă bani la clubul ăsta prin spectacolul pe care îl oferă. Prin rezultate aduc spectatori la stadion, prin punctele obţinute mult mai mulţi bani din televizare şi din calificări în cupele europene, care-s milioane, iar în felul acesta se pot da salarii la timp, ba chiar pot fi şi mărite”, este de părere directorul general al roş-alb-albaştrilor. În felul acesta, clubul ar putea funcţiona şi fără conducere, nu-i aşa?

Împrumut bancar pentru salarii

Până atunci însă, ca să mai scape de datoriile pe care le are la jucători, Marius Stan susţine că a apelat la bănci:

„Altă variantă nu este decât să cerem un împrumut bancar, iar dosarul este în stadiu final, însă cea mai mare parte a restanţelor o vom achita abia în ianuarie, atunci când va veni cealaltă jumătate din drepturile de televizare şi banii de pe transferul lui Bourceanu”.

Oţelarii au de încasat trei salarii – pe august, septembrie şi octombrie – şi câteva bonusuri de victorie. 

Explicaţie foto: Marius Stan consideră că a găsit rezolvarea pentru a ieşi din criza financiară

Citit 1297 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.