CSM CSU Danubius Galați își prezintă lotul

CSM CSU Danubius Galați își prezintă lotul
Handbalul feminin, primul turneu pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Handbalistele de la CSM CSU Danubius Galați continuă seria partidelor amicale cu un turneu de pregătire, care va avea loc, astăzi și mâine, la Galați.

La competiția amicală ce se va desfășura în Sala Sporturilor "Dunărea" vor participa echipele HC Dunărea Brăila, SCM Gloria Buzău - echipă nou promovată în Liga Națională (LN) și HCM Slobozia - recent retrogradată din LN. În prima zi a turneului, fiecare echipă va susține câte două meciuri. Gloria Buzău și HC Dunărea Brăila vor deschide competiția, de la ora 10.00, urmând ca Danubius să joace împotriva formației HCM Slobozia, de la ora 12.00.

După-amiază, de la ora 17.00, Slobozia va juca cu Dunărea Brăila, iar ziua se va încheia cu meciul dintre Danubius și Gloria Buzău, de la ora 19.00. Sâmbătă, de la ora 10.00, Gloria Buzău va întâlni echipa HCM Slobozia, iar ultimul joc al turneului va avea loc de la ora 12.00, între Danubius Galați și Dunărea Brăila.

Antrenorul Valeriu Costea spunea că de la acest turneu "așteptăm ca relațiile de joc să fie așa cum trebuie, cât mai aproape de nivelul maxim al omogenităţii. Vreau mai multă implicare din partea jucătoarelor la aceste meciuri şi să nu mai avem multe greșeli neforțate".

La acest turneu, CSU Danubius se va prezenta cu toate jucătoarele din lot: Elena Șerban, Emilia Anghel, Roxana Caragea - Daciana Balaban, Alla Șeiko, Lăcrămioara Cîlici, Andreea Pătuleanu, Marija Getroit, Tamara Bokarici, Elena Livrinikj, Cristina Marcu, Cristina Clisu, Mădălina Conache, Denisa Șelever, Iulia Artean Stroe, Andreea Taivan, Ana Maria Gogu și Raluca Tănasă, cele două din urmă fiind junioare.

Pentru gălățence, acesta este al doilea turneu din perioada de pregătire a noului campionat. Săptămâna trecută, CSM CSU Danubius a încheiat pe locul al treilea în turneul care s-a disputat la Rm. Vâlcea, unde fetele antrenate de Valeriu Costea au înregistrat o victorie, scor 23-19, în fața celor de la CSM Slatina, respectiv, două înfrângeri, 24-29 cu Corona Brașov și 10-28 cu CSM Rm. Vâlcea.

Citit 2660 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.