Fetele i-au învins pe jurnaliști
Foto: Cezar Amariei

Fetele i-au învins pe jurnaliști
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FC Universitatea, echipa de fotbal feminin a Galațiului, a avut parte de un test inedit duminică, la Baza "Siderurgistul". Fetele din prima ligă s-au duelat de la egal la egal cu o echipă de băieți formată din jurnaliști gălățeni și prieteni ai lor.

Deși nu au avut lotul complet, fetele au reușit să controleze partida, din primul până în ultimul minut de joc și s-au impus cu scorul de 5-4. Pentru "studente" au marcat Maria Stamate și Monica Bențoiu - câte două goluri și Loredana Nica - un gol.

Echipa jurnaliștilor i-a avut în teren, printre alții, pe Marius Țuca, Sorin Gheorghe, Cezar Amariei sau Marian Săvăstru, dar s-a dovedit încă o dată că e mult mai ușor să comentezi de pe margine decât să evoluezi pe teren. Salvarea echipei cu "pixul în mână" a venit de la portarul Andrei Codreanu, care a făcut ca scorul să fie unul strâns.

Este al patrulea an la rând când echipa jurnaliștilor onorează invitația echipei feminine de fotbal a orașului, înaintea începutului de campionat, iar de această dată a fost prima oară când fetele au câștigat, ceea ce înseamnă un progres evident de la un an la altul al fotbalului feminin gălățean.

Citit 1206 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2018 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.