Oțelul, victorie sănătoasă cu Darabaniul și primul loc în serie
Foto: Sonia Baciu

Oțelul, victorie sănătoasă cu Darabaniul și primul loc în serie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE: SC Oțelul a câștigat categoric, scor 7-0 (3-0) în meciul cu Sănătatea Darabani, disputat pe teren propriu. Golurile au fost marcate de Sălăgeanu, Crihană, Zaharia, Cârjan, Stoian, Bordieanu și Antohi. Cu acest rezultat, ”oțelarii” se află pe primul loc în Seria I a Ligii a III-a. 

Sporting Liești a pierdut, scor 1-2, în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț.


Echipa de fotbal SC Oțelul va juca astăzi, de la ora 17.00, în primul meci pe teren propriu din actualul sezon, cu formația Sănătatea Darabani, contând pentru etapa a doua din Liga a III-a.

Gălățenii vin după o înfrângere în fața lieștenilor de la Sporting, în "Cupa României", 8-7, în urma loviturilor de departajare. "La fotbal, nu ai timp să fii supărat. Ne-am recuperat și vrem să ne concentrăm asupra campionatului și vom aborda meciul de astăzi la victorie", a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul oțelarilor.

Spectatorii își pot achiziționa biletele pentru această partidă de la magazinul oficial al clubului, între orele 11.00 și 17.00, respectiv, de la casele de bilete, între orele 15.00-17.00. Prețurile tichetelor de acces sunt următoarele: Peluza Nord, sector B - 2 lei, Tribuna 2 - 5 lei, Tribuna 1 - 7 lei și Tribuna 0 - 20 lei. Primii 500 de suporteri care vor achiziționa bilete la partida de astăzi vor primi și programul oficial de meci.

Altfel, președintele SC Oțelul, Romeo Moisescu s-a declarat mulțumit de refinanțarea primită din partea municipalității, de aproape un milion de lei. "Suntem mulțumiți că și Primăria este alături de noi. Suntem un brand al orașului și reprezentăm cu mândrie Galațiul", a precizat Moisescu.

Cea de-a doua echipă din județ care evoluează în Liga a III-a, Seria I, Sporting Liești, va juca, tot acasă, cu formația Ceahlăul Piatra Neamț. Partida va avea loc astăzi, de la ora 17,00. 

Citit 3785 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2018 09:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.