CSM Galați pune plată la intrare

CSM Galați pune plată la intrare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Galați va introduce bilete de intrare la toate meciurile echipelor sale din cadrul campionatelor de seniori.

Este prima oară, de la inaugurarea Sălii Sporturilor, în octombrie 2013, când suporterii vor plăti pentru a vedea și susține echipele favorite, excepție făcând acele meciuri-spectacol sau cele de natură caritabilă.

Primul meci cu intrare plătită va fi cel de handbal feminin dintre CSM Galați și HC Zalău, ce se va disputa duminică, de la ora 17.00. Prețul unui bilet este de 5 lei, indiferent că vorbim de copii sau adulți.

Gratuitate au doar copiii care practică handbalul, în cazul de față, dar care trebuie să vină însoțiți de antrenori, pe baza unei solicitări prealabile, telefonice sau prin e-mail, făcute către CSM. Gratuitatea este valabilă și pentru copiii celorlate secții ale CSM, dacă participă la meciurile sportului practicat de ei.

Tichetele de acces la meciul de duminică pot fi achiziționate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, care va fi montată până în ziua meciului și va fi deschisă cu trei ore înaintea disputării partidei.

Introducerea biletelor de intare la meciuri a fost determinată de Regulamentul de Organizare și Funcționare al CSM, conform căruia Consiliul de Administrație se preocupă de realizarea lunară de venituri proprii.

Rămâne de vazut dacă și celelalte două cluburi ce își desfășoară activitatea în Sala Sporturilor, United (futsal) și CSU Belor (volei feminin), care nu sunt "prinse" în CSM, vor opta pentru introducerea biletelor de intrare.

Până în acest moment, SC Oțelul era singurul club gălățean cu tichete de acces la meciurile de pe teren propriu.

Citit 5431 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2018 16:08

8 comentarii

 • postat de Ionut
  Joi, 06 Septembrie 2018 19:25
  82.137.9.***
  Da. Te-ai bagat si tu in seam Mihai Tz. In anii 90 cand erau bilete la intrare la handbal, si cand echipa feminina, Otelul, juca cativa ani la rand semifinale europene, pe tricourile lor nu scria primaria municipiului Galati, ci Sidex. Mi se parea normal sa fie o taxa.

  Acum a preluat primaria clubul, varsa/spala bani, dupa caz finantand o echipa de handbal de locurile 10-12, si vor sa realizeze si " fonduri proprii ", din vanzarea biletelor.
  Pentru cei care contribuie anual la bugetul local, cu sume considerabile, cum este si cazul meu, gratuitatea la meciuri, era singurul beneficiu, pe care simteam ca il am din partea primariei.. Ca in rest...numai sa dai.
  Se invoca degeaba ca asa e civilizat...
  0
  3
  Raportează
 • postat de Mihai Tz
  Joi, 06 Septembrie 2018 10:47
  5.2.205.***
  "La meciurile cu plata, nu va mai veni nimeni, ca sa vada o echipa de handbal feminin care de ani de zile are acelasi antrenor si aceleasi jucatoare sub medie."

  Draga Ionut, si moaca e scump, probabil vrei niste bani sa vii in tribuna sa suporti mediocritatea handbalului galatean.
  Cand oare ajungem sa sustinem civilizat sportul galatean?
  3
  3
  Raportează
 • postat de Tralali
  Miercuri, 05 Septembrie 2018 14:33
  82.77.116.***
  Vrem de toate!
  Vrem toalete publice , dar un 50 de bani sa nu dam( ca doar la bun simt stam pe locul intai)
  Vrem mijloace de transport in comun noi si la standarde europene(dar dupa doar cateva zile a apărut scris "i love you tincuta" sau gigi muschi a considerat că daca sta cu picioarele pe scaunul din fata este relaxant)
  Vrem parcări (dar nu le plătim pe cele existente si daca avem si o anumită marca de masina si un anumit număr de muschi sau de bani gratuitatea ni se pare ceva comun)
  Vrem să fim civilizați dar noi înșine nu ținem la lucrurile acestea
  Concluzie ... partidul este de vina
  4
  9
  Raportează
 • postat de godu
  Miercuri, 05 Septembrie 2018 12:12
  194.105.20.***
  hmm, la Otelul este ok sa fie intrare cu plata, este club privat, joaca pe o arena privata, ei si platesc cheltuielile de intretinere..pe cand csm este club de drept public, are totul gratuit la dispozitie..eheee
  tot Otelul
  5
  10
  Raportează
 • postat de ionut
  Miercuri, 05 Septembrie 2018 11:36
  213.218.53.***
  Adevarul e ca, dupa ce s-a tinut sala in paragina timp de 20 de ani, gratuitatea la evenimentele sportive a fost o masura corecta a municipalitatii, prin care sa intoarca macar ceva inapoi galatenilor din taxele si impozitele pe care le incaseaza anual.
  La meciurile cu plata, nu va mai veni nimeni, ca sa vada o echipa de handbal feminin care de ani de zile are acelasi antrenor si aceleasi jucatoare sub medie.
  8
  8
  Raportează
 • postat de niki
  Miercuri, 05 Septembrie 2018 10:17
  82.78.126.***
  E foarte bine,chiar dacă vor fi probabil spectatori mai puțini dar în felul acesta ajutăm clubul.
  6
  8
  Raportează
 • postat de Marius
  Miercuri, 05 Septembrie 2018 10:05
  5.2.205.***
  Nu-i problema, se va juca cu sala goala! La meciuri, vor fi 0 spectatori! Orasul e prea sarac!
  13
  5
  Raportează
 • postat de r
  Miercuri, 05 Septembrie 2018 06:41
  109.166.135.***
  Aceasta este calea corecta, orice spectacol are in spate munca actorilor si a dirijorilor, munca ce este frumos sa fie apreciata, bravo CSM. Chiar si asa, tot Oțelul este si ca rămâne clubul fanion, clubul reprezentativ al galatenilor!
  6
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.