Oţelul pregăteşte derbiul pentru promovare

Oţelul pregăteşte derbiul pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca, sâmbătă, pe teren propriu, în compania SCM Gloria Buzău, echipă care se conturează a fi principalul contracandidat la promovarea în liga secundă.

Oţelul şi Gloria Buzău sunt singurele formaţii din Seria I a Ligii a III-a care au punctaj maxim după primele trei etape, iar sâmbătă se vor întâlni în meci direct, la Galaţi. Formaţia buzoiană confirmă estimările dinaintea începerii campionatului, care o plasau ca rivală a Oţelului în lupta pentru promovare, mai ales că are destule "proptele" prin federaţie. Acest ultim aspect a fost simţit din plin de cei de la Sporting, în partida din etapa trecută cu Gloria, lieştenii acuzând arbitrajul ostil.

În aceste condiţii, cei de la Oţelul tratează meciul de sâmbătă, firesc, ca un derbi pentru promovare şi îl pregătesc din punct de vedere organizatoric pentru a avea din tribune sprijinul unui public cât mai numeros.

Una din decizii este disputarea jocului în nocturnă, de la ora 19.00, iar biletele se pun în vânzare foarte devreme, începând de astăzi, la magazinul oficial al clubului aflat la stadionul "Oţelul", în intervalul orar 11.00 - 19.00. Tot de acolo pot fi achiziţionate abonamentele pentru toate jocurile de pe teren propriu din acest campionat (tur şi retur), la preţurile de 30 lei în peluză, 60 de lei la tribuna II, 80 de lei la tribuna I şi 250 de lei la tribuna 0. De asemenea, la magazinul oficial se pot face înscrierile ca membru al clubului (socios).

La meciul cu Gloria Buzău, Oţelul a anunţat că începerea anului şcolar va fi marcată de gratuitate pentru copiii sub 14 ani, pe baza carnetului de elev, acţiune sub mottoul "înapoi la şcoală, înapoi la stadion".

De asemenea, cu ocazia "Zilei Siderurgistului", care a fost pe 8 septembrie, când Oţelul a jucat în deplasare, clubul gălăţean a anunţat că la derbiul de sâmbătă oferă intrare gratuită pentru angajaţii combinatului Arcelor Mittal, pe baza legitimaţiilor acestora de serviciu.

Citit 2778 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2018 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.