OINĂ. Cupa Porto Franco, la a cincea ediție

OINĂ. Cupa Porto Franco, la a cincea ediție

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Timp de patru zile, la Galați, se va desfășura a cincea ediție a "Cupei Porto Franco", la minifotbal și oină. Evenimentul este organizat de Asociația Internațională a Poliţiștilor (IPA) - Regiunea 2 Galați și Regiunea 3 Galați.
La turneul de minifotbal vor participa 20 de echipe din țară, Serbia și R. Moldova, acestea fiind formate din polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali, lucrători din penitenciare și angajați din MApN, iar meciurile se vor disputa pe terenurile de la "The Gunners Sport Club" (strada Macului), "Popasul Drumeților" și "Galactic". Festivitatea de deschidere va avea loc în această dimineață, de la ora 9.00.
Turneul de oină, cu cinci echipe la start, se va desfășura pe Stadionul "Portu Roșu", începând de sâmbătă, de la ora 9.00, evenimentul fiind deschis de Fanfara "Valurile Dunării", de la Centrul Cultural Dunărea de Jos. "Având în vedere că vom avea și invitați din străinătate, vom marca și Centenarul Marii Uniri cu câteva momente oferite de artiști gălățeni", a spus Ion Melinte (IPA 2 Galaţi), unul dintre principalii organizatori ai turneului.

Citit 753 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Septembrie 2018 20:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro