”Juniorii pedalează”, la Brăila

”Juniorii pedalează”, la Brăila
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Concursul "Juniorii Pedalează", ajuns la cea de-a 12-a ediție, se adresează copiilor, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, aceștia urmând să parcurgă, în parcarea centrului comercial Brăila Mall, trasee presărate cu obstacole, care le vor pune la încercare îndemânarea pe bicicletă. Zona de concurs va fi delimitată de trafic și va conține trasee de dificultate diferite, în funcție de categoria de vârstă a copiilor.

"Siguranţa pe bicicletă este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toţi copiii care vor participa la acest concurs vor trebui să poarte obligatoriu căşti de protecţie. Cei care vor reuși să parcurgă traseul în cel mai scurt timp vor urca pe podium și vor fi premiați", precizează organizatorii evenimentului, Bike Works.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului "Juniorii Pedalează", până pe 21 septembrie, inclusiv, taxa de participare fiind de 25 lei, cu mențiunea că înscrierile se pot încheia mai devreme dacă se atinge numărul maxim de o sută de participanţi. În ziua concursului, fiecare participant va primi un pachet de concurs, ce va conţine: numărul de concurs, diploma de participare, 0,5 litri de apă, medalie de finisher şi diverse produse de la sponsorii evenimentului.

Scopul concursului este acela de a-i motiva pe copii să facă mişcare şi să dobândească deprinderile necesare mersului în siguranţă pe bicicletă.

Concursul "Juniorii Pedalează" este organizat de Asociaţia Bike Works, iar cotidianul "Viața liberă" Galați este partener media.

Citit 1246 ori Ultima modificare Duminică, 16 Septembrie 2018 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.