CSM Phoenix CSU are antrenor străin

CSM Phoenix CSU are antrenor străin

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Galați, în baza protocolului cu echipa Phoenix CSU, a demarat formarea echipei de seniori ce va participa în Liga Naționala de baschet masculin. CSM Phoenix CSU a anunțat că antrenorul nou-înființatei echipe, continuatoarea Phoenix Galați, va fi muntenegreanul Dragan Radovici. Ultima echipă pe care Radovici a condus-o a fost KB Bashkimi Prizren, din Kosovo, cu care a câștigat campionatul în Kosovo și a participat, cu succes, în Liga Balcanică.

Din lotul ce va fi definitivat în perioada imediat următoare şi cu care va fi aborda noul campionat face parte și americanul Phillip Miller, cel care a evoluat în echipa gălățeană în ultimele două sezoane.

Primul meci oficial al echipei CSM Phoenix CSU va avea loc miercuri, 26 septembrie, pe teren propriu, în cadrul "Cupei României", cu formația CSM Tg. Mureș, iar returul se va disputa pe 29 septembrie, în deplasare.

Campionatul Ligii Naționale începe pe 6 octombrie. CSM Phoenix CSU va evolua în a treia grupă valorică (din motive financiare), iar primul meci îl va disputa, în deplasare, la Tg. Mureș. Turul va continua cu următorul program: la Miercurea Ciuc (13 octombrie), la CSM Sighetu Marmației (20 octombrie), cu Rapid (27 octombrie), la Agronomia (3 noiembrie), cu CN "Aurel Vlaicu" (7 noiembrie), la CSM Focșani (10 noiembrie), cu Universitatea Cluj (17 noiembrie) și la Tg. Jiu (21 noiembrie). Returul va începe pe 4 decembrie.

Citit 789 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 21:31

1 comentariu

  • postat de VodaInPapura Miercuri, 19 Septembrie 2018 20:20 5.13.157.*** Link la comentariu
    0
    0

    Atât l ati plâns pe Dn Nini, si el doar ce a găsit asociere si fara CSM ul Galati...

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro