Sporting Liești, parcurs oprit în ”Cupa României”
Foto: Sonia Baciu

Sporting Liești, parcurs oprit în ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: Sporting a fost învinsă, scor 0-3 (0-1), de CS Mioveni


Pe Stadionul "Comunal" din Lieşti, astăzi este mare meci! Echipa locală, Sporting, din Liga a III-a, va juca în premieră în şaisprezecimile "Cupei României". Parteneră va fi CS Mioveni, ocupanta locului 5 în Liga a II-a.

Pentru lieşteni este meci de sărbătoare, echipa lor ajungând pentru prima dată în istorie în această fază a "Cupei României", cea în care intră şi formaţiile de primă ligă. N-a fost să fie dorita partidă cu o echipă din primul eşalon, dar întâlnind o adversară din liga secundă se poate spune că, de fapt, a fost o tragere la sorţi favorabilă, cu şanse ceva mai mari de a se califica în optimi, cel puţin din punct de vedere teoretic.

Sporting şi-a început parcursul în faţa celor de la Universitatea "Dunărea de Jos" (3-1), apoi a reuşit să le elimine pe primele două clasate din Seria I a Ligii a III-a, Oţelul şi CSM Focşani, succese care-i demonstrează potenţialul ridicat şi îi fac pe cei din echipă să abordeze disputa de astăzi cu încrederea că pot da o nouă lovitură.

"Este prima dată când Sporting ajunge într-o asemenea fază a Cupei şi băieţii sunt supermotivaţi. Avantajul terenului propriu şi ambiţia jucătorilor ne pot aduce un rezultat de răsunet. Cu excepţia lui Bârlădeanu, care este suspendat, şi a lui Ionuţ Constantinescu, uşor accidentat în meciul de sâmbăta trecută, dar cu şanse de recuperare până la ora partidei, toţi ceilalţi sunt apţi de joc. De aici şi încrederea într-o evoluţie bună şi un rezultat favorabil", ne-a declarat antrenorul principal Ionuţ Niculcea.

În ultimele confruntări din campionat, Mioveniul a pierdut pe terenul celor de la ASU Poli Timişoara, în timp ce Lieştiul, cu un eşalon mai jos faţă de argeşeni, a câştigat în deplasare, 2-0 la FC Botoşani II. În acest ultim meci, Ionuţ Niculcea şi secunzii săi, Dorinel Matei şi Cristi Brăneţ, au aliniat un "11" cu o medie de vârstă foarte scăzută, doar 22 de ani!

Partida va începe la ora 16,30 şi va fi arbitrată la centru de bucureşteanul Bogdan Dumitrache.

Citit 2319 ori Ultima modificare Joi, 27 Septembrie 2018 10:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.