Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Simona Halep a anunțat, joi, că s-a retras de la Turneul Campioanelor, ca urmare a accidentării la spate. Liderul mondial se calificase pentru a cincea oară la competiția de la Singapore. "A fost o decizie foarte dificilă, dar e mai bine pentru starea mea de sănătate. Spatele meu nu este ok. Nu m-am antrenat în ultimele patru săptămâni. Nu sunt pregătită să particip la nivel înalt și am încă inflamații. Nu e ușor să intru pe teren și să joc în acest moment", a declarat Simona Halep.

Românca s-a accidentat în timpul antrenamentului dinaintea turneului de la Wuhan, unde a fost eliminată de Dominika Cibulkova, în turul secund, ca apoi să abandoneze la Beijing, în primul tur, cu tunisiana Ons Jabeur. Halep s-a retras și de la Moscova, unde trebuia să evolueze în această săptămână.

În locul Simonei Halep va participa Kiki Bertens (locul 10 WTA). Celelalte participante sunt:

Caroline Wozniacki (locul 2 WTA), Angelique Kerber (3 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Karolina Pliskova (5 WTA), Elina Svitolina (6 WTA), Petra Kvitova (7 WTA) și Sloane Stephens (8 WTA).

Cel mai bun rezultat al româncei la Turneul Campioanelor a fost obținut în 2014, chiar la prima sa prezență în acest turneu, când a jucat finala împotriva americancei Serena Williams, pe care a pierdut-o, scor 3-6, 0-6.

Citit 1407 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.