FC Universitatea a câștigat derbiul promovatelor

FC Universitatea a câștigat derbiul promovatelor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galați s-a impus, scor 6-5 (1-1), în fața formației Independența Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a șasea din Liga I. Pentru ambele echipe, promovate în acest an în primul eșalon, jocul adversarelor a fost o necunoscută. "Având în vedere că și noi, și băimărencele suntem echipe nou promovate, nu știam la ce să ne așteptăm. Trebuia să-l câștigăm, să prindem curaj la finalizarea șuturilor", a spus Alex Caracaș, antrenorul FC Universitatea.

Scorul a fost deschis de Carmen Marcu, în minutul 10, dintr-o acțiune din afara careului, dar avantajul a fost de scurtă durată. În min. 22, adversarele au egalat, scor cu care s-a și încheiat prima repriză. În partea secundă a meciului, ambele echipe au prins mai mult curaj la finalizare. Celelalte goluri ale gălățencelor au fost marcate astfel: Maria Stamate (min. 60), Adelina Ion (min. 73 și 79), Carmen Marcu (min. 80 și 82). Pe final de meci, adversarele au reușit să reducă diferența, în min. 85, 90, respectiv, în prelungiri (min. 92).

În etapa următoare, ce se va disputa peste două săptămâni, FC Universitatea va juca, în deplasare, la Heniu Prundu Bârgăului. Până atunci, pe 28 octombrie, tot în deplasare, gălățencele vor juca în etapa a doua a "Cupei României", cu Măgura Bacău.

Citit 1377 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2018 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.