HOCHEI. Victorie categorică pentru CSM în primul test real din Liga Națională
Foto: Sonia Baciu

HOCHEI. Victorie categorică pentru CSM în primul test real din Liga Națională
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE: Hocheiştii de la CSM Galaţi s-au impus categoric, scor 8-1, în fața formației Steaua Bucureşti, în primul meci cu miză pe care l-au susţinut în această ediţie de campionat.

Primul joc cu Steaua, disputat vineri seară, 26 octombrie 2018, la Galaţi, a început cu o repriză seacă de goluri, deși au fost câteva acțiuni, la ambele porți. În cea de-a doua parte a disputei, însă, gazdele s-au dezlănţuit şi s-au impus cu 6-1. Ultima rundă a consolidat avantajul gălăţenilor, care au mai înscris de două ori, scor final 8-1 (0-0, 6-1, 2-0), în favoarea CSM Galaţi.

Această victorie la scor renaşte speranţele în tabăra gălăţeană că noua echipă a CSM va putea lupta pentru primele locuri din Liga Națională. Marcatorii partidei au fost: Neznamov 2, Fefelov 2, Zabludovski, Ribalko, Zagidulin, Kiricenko, pentru gazde, respectiv, Limanski.

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, de la ora 18,30, va avea loc al doilea meci al ”dublei” cu Steaua.


Hocheiștii de la CSM Galați vor întâlni, astăzi și mâine, formaţia Steaua Bucureşti, în cadrul Ligii Naţionale. Cele două partide vor avea loc la patinoarul "Dunărea", ambele cu începere de la ora 18,30.

Cum în primele două partide din acest sezon, cele cu Sportul Studenţesc de la sfârşitul săptămânii trecute (câștigate cu 16-0, respectiv, 31-1), adversarul a fost unul foarte modest din punct de vedere valoric, pentru CSM Galaţi cele două jocuri de acum, cu Steaua, reprezintă primul test adevărat al potenţialului din acest moment.

Totodată, această "dublă" este și una cu miză, deoarece punctele puse în joc se pot dovedi ulterior foarte importante, în condiţiile în care este de aşteptat un duel cu Steaua pentru locul 4, ultimul calificant în play-off-ul Ligii Naţionale.

Începând de astăzi, intrarea publicului la meciurile de hochei se va face pe bază de bilet, prețul acestuia fiind de 5 lei.

Altfel, echipa gălăţeană este foarte aproape de a-şi completa lotul cu încă doi hocheişti din Rusia.

Citit 1572 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.