Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU au ajuns la a cincea victorie consecutivă

Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU au ajuns la a cincea victorie consecutivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa CSM Phoenix CSU Galați s-a impus categoric, cu scorul de 99-49, în fața bucureștenilor de la CS Aurel Vlaicu. Acesta este al cincilea succes consecutiv al gălățenilor din actualul campionat.


Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU va juca, astăzi (ora 18,00), pe teren propriu cu formația CN ”Aurel Vlaicu” București, într-un meci contând pentru etapa a șasea din Liga Națională - Grupa C. Gălățenii se află pe locul al doilea, cu 9 puncte, la un singur punct în spatele liderului grupei, CSM Tg. Mureș, și la egalitate cu ACS Tg. Jiu, în timp ce bucureștenii ocupă poziția a noua, cu 5 puncte.

Intrarea publicului la meci se face pe baza de bilet, ce poate fi achiziționat la prețul de 5 lei, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor.

Altfel, juniorii Under 14 ai CS Phoenix au participat la cel de-al treilea turneu din cadrul Campionatului Național, ce s-a desfășurat la Galați și unde au obținut două victorii:  93-68 cu ACS MC Ball Mangalia şi 72-28 cu LPS CSU Piteşti. Lotul pe care antrenorul Andrei Maxim l-a avut la dispoziție a fost format din următorii jucători: Andrei Cristea, Mario Oprea, Ciprian Şuşnea, Alexandru Mirică, Vlad Ioan, Robert Fodulu, Adrian Avram, Luca Şerban, Vlăduţ Ştefan, David Bordeianu, Ştefan Boroş, Robert Barbu, Anastasios Bondoc, Andrei Porumb.

Citit 1462 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2018 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.