Hocheiștii de la CSM Galați, încă o victorie clară cu Steaua

Hocheiștii de la CSM Galați, încă o victorie clară cu Steaua

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

După o pauză competițională de trei săptămâni, hocheiștii gălățeni au revenit pe gheață cu o dublă victorie în fața formației Steaua, la Tg. Secuiesc. După meciul câștigat de gălățeni, sâmbătă, cu scorul de 7-4 (1-0, 4-3, 2-1), duminică seară CSM s-a impus categoric, scor 9-1 (3-0, 1-0, 5-1).  Pentru CSM Galați, echipă pregătită de Vadim Şakraiciuk și Cornel Chiriță, duminică au înscris: Fefelov, Szabolcs, Zabludovski, Zagidulin 2, Kirikenko, Butuchov, Mărcuș și Neznamov.

Cele două echipe s-au aflat la a doua confruntare directă, gălățenii impunându-se categoric, scor 8-1 și 9-3, în disputele din octombrie.

În clasamentul la zi, CSM Galați ocupă locul 3, cu 30 de puncte, din 11 meciuri. Pe primele poziţii se află SC Miercurea Ciuc - 52 de puncte (20 de jocuri) și Corona Brașov - 47 de puncte (18 jocuri), iar în spatele gălăţenilor, Steaua are 18 puncte (19 jocuri).

CSM Galați va reveni pe gheața proprie, pe 15 și 16 decembrie, când va avea loc ”dubla” cu formația Corona Brașov. În singura confruntare direct din acest an, Corona s-a impus la limită, scor 8-7, în prelungiri.

Cele două echipe, alături de Steaua și CSHC Marton Aron Sândominic vor fi  componentele aceleași grupe, în ”Cupa României”, ce va avea loc în perioada 19-23 decembrie, în organizarea clubului HC Miercurea Ciuc.

Citit 974 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2018 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.