CSM Phoenix CSU, victorie cu peste suta de puncte și primul loc în serie

CSM Phoenix CSU, victorie cu peste suta de puncte și primul loc în serie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: CSM Phoenix CSU a câștigat, scor 101-76, cu formația CSM Sighetu Marmației, în meciul disputat marți, pe teren propriu, contând pentru etapa a treia din returul Ligii Naționale. Cu acest rezultat, al 11-lea consecutiv, CSM Phoenix CSU a urcat pe primul loc în clasamentul seriei C, la egalitate (23 puncte) cu CSM Tg. Mureș, departajarea celor două făcându-se la coșaveraj. În meciurile directe, gălățenii antrenați de muntenegreanul Dragan Radovici au un plus de două puncte.


Echipa de baschet CSM Phoenix CSU va juca, astăzi (ora 17.00), împotriva formației CSM Sighetu Marmației, în al treilea meci al returului Ligii Naționale, penultimul din acest an pe teren propriu. În tur, baschetbaliștii, antrenați de muntenegreanul Dragan Radovici, s-au impus cu scorul de 109-89. CSM Phoenix este în acest moment echipa cu cele mai multe victorii consecutive, zece, singurul meci pierdut în acest sezon fiind cel în fața CSM Tg. Mureș, 88-93, în prima etapă a campionatului.

În clasamentul la zi, CSM Phoenix CSU se află pe locul secund, la egalitate (21 de puncte) cu CSM Tg. Mureș - locul 1 și CSM Sighetu Marmației - locul 3, maramureșenii având însă un meci în plus față de primele două clasate. În runda trecută, Mureșul a câștigat în fața celor de la Sighet, astfel că într-un "miniclasament" între cele trei formații aflate la egalitate, mureșenii conduc cu 7 puncte (3 victorii, o înfrângere), în timp ce gălățenii au 5 puncte (2 victorii, o înfrângere), iar Sighet are 3 puncte (trei înfrângeri).

Intrarea spectatorilor la acest meci se face pe bază de bilete, care costă 30 de lei la fotolii, 20 de lei în sectorul B şi în primul rând al sectoarelor A şi C, respectiv, 5 lei în celelalte zone ale tribunei.

Citit 1121 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 07:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.