Spectacol făcut de hocheiştii de la CSM "Dunărea"

Spectacol făcut de hocheiştii de la CSM "Dunărea"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Formaţia CSM „Dunărea” Galaţi a câştigat prima partidă a „dublei” de pe teren propriu cu Corona Braşov, sâmbătă, cu scorul 6-3, reconfirmând astfel că are potenţial pentru a ţinti chiar şi o clasare pe primele două locuri în sezonul regulat.

Jocul echipei gălăţene a fost încântător în prima repriză, dar a ratat foarte multe mari ocazii de gol astfel că la prima pauză s-a intrat cu diferenţă minimă, scor 1-0 (marcator Neznamov, pasă decisivă Petrukhno), prea puţin faţă de cum se derulaseră ostilităţile. La fel a fost şi în prima jumătate a reprizei a doua, dar apoi a urmat o scădere abruptă a nivelului de joc, cu senzaţia generală a unei căderi fizice, de care Corona a profitat din plin, astfel că s-a ajuns la 1-2. Pauza a prins bine, cei de la CSM „Dunărea” revenind pe gheaţă cu resurse pentru o ultimă repriză excelentă. Baskov (min. 42) a egalat după o execuţie de mare spectacol, Kiricenko a readus formaţia gălăţeană la conducere (min. 45), dar Corona a egalat din nou (3-3, min. 52) în inferioritate numerică.

Emelianenko a înscris pentru 4-3 (min. 57), apoi Fefelov (58) a finalizat o combinaţie superbă cu Kiricenko şi Baskov, iar la 5-3 cei de la Corona au fost obligaţi să forţeze prin scoaterea portarului, situaţie de care a profitat Baskov, care a înscris în poarta goală.

La primul gol al meciului, numerosul public a aruncat jucării de pluş pe gheaţă, care au fost oferite copiilor din centre şi case de plasament familial.

Al doilea meci urma să se joace aseară.

FOTO Iulia Kelt

Citit 1688 ori Ultima modificare Luni, 17 Decembrie 2018 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.