Pista de atletism... cu obstacole de proiectare

Pista de atletism... cu obstacole de proiectare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Așteptată cu nerăbdare de aproape doi ani, prin iniţiativa consilierului local PNL Paul Găvănescu, modernizarea pistei de atletism se "poticnește" încă o dată, acum din cauza... proiectanţilor - firma Ischia SRL - care au realizat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii în valoare de 41.650 de lei cu TVA.

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea pistei a fost retrasă de pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului Local. Motivele ni le-a explicat Paul Găvănescu: necononcordanțe majore.

"Suprafața este de doar 2.560 de metri pătrați, în condițiile în care pista cu toate sectoarele trebuie să aibă în jur de 6-7.000 de metri pătrați. Ei au proiectat pista pentru doar patru culoare, deși pentru a obține licența IAAF este nevoie de cel puțin șase. În plus, în devizul general, pentru sectorul de suliță sunt 72.000 de lei, în condițiile în care acolo sunt doar un marcaj și un prag, și aproape 2.400 de lei la ciocan și disc, unde numai cușca este 20.000 de euro", a declarat Găvănescu. "Le-am cerut să îl refacem și să îl introducem în ședința din ianuarie", a precizat consilierul.

Pentru documentaţie, banii au fost alocaţi încă din luna februarie, iar pentru realizare, Primăria a organizat o achiziţie publică abia la finalul lunii august, în urma insistenţelor lui Paul Găvănescu.

Citit 1856 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2018 07:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.