CSM Phoenix CSU a încheiat anul cu victorie și primul loc în serie

CSM Phoenix CSU a încheiat anul cu victorie și primul loc în serie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: CSM Phoenix CSU Galați a încheiat anul cu încă o victorie, a 14-a consecutivă, după ce s-a impus, scor 93-68, în fața formației Agronomia București, în meciul disputat duminică seara, la Galați. Din prima fază a campionatului Ligii Naționale - LN, Grupa Valorică C (unde evoluează CSM Phoenix, din motive financiare), gălățenii antrenați de muntenegreanul Dragan Radovici mai au de jucat încă trei meciuri, primul fiind în 6 ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Focșani.  Cel mai bun jucător de la Phoenix a fost Vlad Corpodean, care a reușit un nou ”double-double”, cu 13 puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive.

În faza secundă a LN, CSM Phoenix va juca în ”grupa galbenă”, alături de echipele aflate pe locurile 7 și 8 din prima grupă valorică și ocupantele locurilor 1-3 din cea de-a doua grupă. 


Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU vor juca, mâine (ora 16.00), pe teren propriu, cu formația CS Agronomia București, în ultimul meci din an, contând pentru etapa a 14-a din Liga Națională. În tur, gălățenii s-au impus categoric, scor 93-48. Cum acest meci este ultimul din an, CSM Galați a anunțat că intrarea publicului este liberă.

Campionatul se va relua în 6 ianuarie, când CSM Phoenix va juca, pe teren propriu, cu CSM Focșani.

Citit 1594 ori Ultima modificare Duminică, 23 Decembrie 2018 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.