Meci important pentru CSM Phoenix CSU

Meci important pentru CSM Phoenix CSU
Reîncep competițiile oficiale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prima echipă gălăţeană care intră în acest an în focul competiţiilor oficiale este cea masculină de baschet CSM Phoenix CSU, care va juca duminică, pe teren propriu, cu CSM Focşani, în antepenultima etapă din Grupa C a Ligii Naţionale. Partida va avea loc la Sala Sporturilor "Dunărea", cu începere de la ora 18.00.

Pentru formaţia gălăţeană, aflată pe primul loc în Grupa C, acesta este ultimul hop serios pe care îl mai are de trecut pentru a termina prima fază a Ligii Naţională în poziţia de lider, singura calificantă în Grupa Galbenă a celei de-a doua faze, de unde se poate continua cursa pentru ajungerea în play-off. Adversa, CSM Focşani, este una din formaţiile bune ale seriei, care a pornit cu statut de contracandidată a gălăţenilor şi acum este pe locul 5, la o victorie distanţă de podium. Dacă va trece victorioasă de acest joc, pentru CSM Phoenix CSU vor urma în ultimele două runde meciuri relative facile, cu ultima clasată Universitatea Cluj şi, acasă, cu ACS Tg. Jiu (locul 4).

Formaţia gălăţeană a ajuns la 14 victorii consecutive şi are nevoie să păstreze acest ritm până la final, pentru a nu fi depăşită de echipa din Tg. Mureş, cu care se află la egalitate de puncte şi în faţa căreia are avantajul rezultatelor favorabile din meciurile directe. Dacă va reuşi să-şi păstreze primul loc, CSM Phoenix CSU  va juca în faza secundă a Ligii Naţionale, începând cu 19 ianuarie, în Grupa Galbenă, alături de echipele ce vor termina prima fază pe locurile 7 și 8 în prima grupă valorică și pe locurile 1-3 în Grupa B.

Citit 956 ori Ultima modificare Vineri, 04 Ianuarie 2019 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.