CSM Galați a uitat de defensivă
Foto: Sonia Baciu

CSM Galați a uitat de defensivă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: CSM Galați a pierdut, scor 26-31, în fața formației Gloria Bistrița.


Cea de-a doua grupare gălățeană care va intra în acest an în focul competiţiilor oficiale este echipa feminină de handbal CSM, care va juca astăzi, pe teren propriu, cu Gloria Bistrița-Năsăud, în antepenultima etapă din turul Ligii Naţionale.

Partida va avea loc la Sala Sporturilor "Dunărea", cu începere de la ora 18.00. Meciul este primul după o pauză competițională de aproape două luni, perioadă în care "naționala" României a participat la "Europenele" din Franța, unde a încheiat pe locul al patrulea.

Echipa gălățeană se află în acest moment pe locul 12, cu doar 5 puncte (o singură victorie, cu HC Dunărea Brăila - acum aflată pe locul 13, retrogradabil), în timp ce adversara din această seară ocupă locul 8, cu 12 puncte.

Antrenorul Valeriu Costea spune că, astăzi, nu vede nicio altă variantă decât victoria echipei sale. "Vrem victoria, avem nevoie de toate punctele puse în joc de-acum, căci urmează o perioadă foarte încărcată, iar fiecare victorie contează pentru a ne atinge obiectivul (n.r. - evitarea zonei de baraj)", a declarat tehnicianul gălățean. Acesta a precizat totodată că jucătoarele sunt la zi cu salariile.

Prețul biletelor variază în funcție de poziția locurilor: 30 lei (fotolii), 20 lei (sector B, plus primul rând din sectorul A, respectiv, sectorul C), 5 lei intrarea generală, în timp ce juniorii care practică handbal au acces gratuit.

Altfel, pe 17 februarie, CSM Galați va juca în 16-imile "Cupei României", contra unei echipe nou promovate în LN, Minaur Baia Mare (locul 6). "Este un adversar care are un lot foarte bun și care își dorește cu ardoare să se mențină în prima ligă. Avem avantajul terenului propriu pentru aceste meci", a declarat Costea, cu privire la meciul din "Cupa României".

Citit 1509 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 20:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.