CSM Phoenix CSU, încă o victorie cu peste o sută de puncte

CSM Phoenix CSU, încă o victorie cu peste o sută de puncte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU își continuă parcursul fără cusur, după ce s-a impus categoric, scor 105-51, în fața formației Universitatea Cluj, în penultimul meci din Grupa C a Ligii Naționale, meci disputat miercuri seară, în deplasare.

Cu această victorie, a 16-a la rând, gălățenii antrenați de muntenegreanul Dragan Radovici se mențin pe prima poziție, cu 33 de puncte, și se află la un singur pas de calificarea în ”grupa galbenă”, unde vor fi puse la ”bătaie” două locuri pentru play-off-ul competiției.

Meciul de la Cluj a ”curs” într-o singură direcție, gălățenii reușind să se distanțeze încă din primul sfert de joc pe care l-au câștigat cu un avans de 25 de puncte. Și următoarele două sferturi au fost la dispoziția celor de la Phoenix, cu câte un plus de 12, respectiv 10 puncte. Ultimul act a fost ceva mai echilibrat, clujenii au cedat la o diferență de numai 5 puncte.

Antrenorul Radovici apreciază seriozitatea de care au dat dovadă jucătorii săi. ”Am început jocul foarte serios, ne-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut, iar atitudinea bună din apărare și punerea în joc a ceea ce am lucrat la antrenamente și-au spus cuvântul. Acesta a fost al doilea meci în doar trei zile, cu o deplasare foarte lungă, dar am avut putere să câștigăm încă un meci la rând. Nu avem timp să sărbătorim această victorie, de acum ne concentrăm pe ultimul meci din această grupă, cel cu Tg. Jiu”, a declarat tehnicianul muntenegrean.  

Cel mai bun jucător din echipa gălățeană a fost Djordjevici, cu 21 de puncte (4 X 3p), 5 recuperări și 5 pase decisive. Ceilalți realizatori de la CSM Phoenix CSU au fost: Perovici 20 puncte, 5 recuperări, 1 ”assist”; Miller 15 p, 1 r, 8 a; Stan 13 p, 9 r; Dukici 10 p, 6 r, 5 a; Voinescu 9 p, 1 r, 4 a; Vlad 9 p, 2 r, 4 a; Corpodean 6 p, 11 r, 4 a; Grecu 2 puncte și 2 recuperări.  

CSM Phoenix CSU va susține următorul meci, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Tg. Jiu.

Citit 816 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.