FUTSAL | Coco și Rafinha au plecat de la United
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | Coco și Rafinha au plecat de la United
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După transferul de la finalul anului trecut, când căpitanul naționalei României, Mimi Stoica, a semnat cu echipa gălățeană United, a venit și vremea unor plecări. Astfel, Nuno Alexandre Vieira Coco și Rafael Rafinha, transferați în vara lui 2018, și-au încheiat marți relațiile contractuale cu CS United Galați. Deși portughezul Coco semnase un contract pe un an, acesta a solicitat rezilierea, din cauza unor proleme de ordin personal, în vreme ce Rafinha n-a trecut perioada de probă la care fusese supus în momentul sosirii la Galați.

Directorul executiv al clubului gălățean, Cristian Ștefu, respectă alegerile făcute de cei doi jucători, cărora le mulțumește pentru sprijin. "Am luat de comun acord aceste decizii, Coco și Rafinha pleacă de la United în condiții amiabile. Ne pare rău că nu l-am putut păstra până în vară pe Coco, el având unele probleme personale care l-au determinat să ne solicite transferul în țara sa, alături de familie. Nu putem fi indiferenți față de dificultățile familiale întâmpinate de un sportiv aflat în familia United, așadar i-am oferit șansa de a juca în campionatul portughez", se arată în comunicatul United. Ștefu a precizat, totodată, că în perioada imediat următoare va anunța transferul altor jucători.

United, locul 2 în clasamentul Ligii I de futsal, și-a reînceput luni antrenamentele, campionatul urmând să se reia pe 19 ianuarie. Prima partidă din 2019 va fi pe teren propriu, cu Bukovina Vicov.

Citit 1068 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.