Plecare din lotul Oțelului

Plecare din lotul Oțelului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul și jucătorul Marius Matei au decis de comun acord rezilierea contractului semnat în vară, care era valabil pentru întregul sezon.

În turul actualului sezon, Matei a evoluat în 14 meciuri, reușind să marcheze un singur gol și să realizeze trei pase decisive, în cele 553 de minute jucate.

Marius Matei și-a început cariera în fotbal la FCM Dunărea Galați. De-a lungul carierei a jucat în primele două eșaloane ale fotbalului românesc, la echipe precum Oțelul (șase meciuri), Dacia Unirea Brăila, FC Vaslui, FC Botoșani, Farul Constanța, FC Olt, Rapid CFR Suceava, FC Voluntari, FC Brașov, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava.

Plecarea lui Matei vine după cea a lui Alexandru Ciobanu, fost antrenor principal la Oţelul în returul campionatului trecut şi preparator fizic al roş-alb-albaştrilor, care a acceptat oferta de a antrena echipa Al Orouba, din Oman, formaţie unde a mai activat în perioada 2015-2016.

Altfel, jucătorii și stafful tehnic al SC Oțelul Galați vor încheia vacanța de iarnă și vor reîncepe pregătirile pentru returul sezonului. Antrenorul principal Alin Pînzaru a programat primul antrenament din acest an pentru luni, 14 ianuarie, de la ora 15.00, la stadionul "Oțelul".

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în cadrul etapei a 16-a, prima a returului. În clasament, SC Oțelul se află pe locul secund, cu 35 de puncte, la o victorie în urma liderului, Gloria Buzău.

Citit 2231 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.