Miercurea gălățeană! Victorie în ambele derbiuri ale serii!
Foto: Sonia Baciu

Miercurea gălățeană! Victorie în ambele derbiuri ale serii!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În Campionatul Național de hochei CSM Galați a câștigat, cu scorul de 7-4 (2-2, 2-2, 3-0), și a ieșit pe plus din ”dubla” confruntare cu echipa harghiteană, HC Miercurea Ciuc. Golurile partidei din această seară au fost marcate de Fefelov 2, Hildebrand, Kirikenko 2, Baskov și Rybalko.

Video Marian Căpățînă

Cu acest rezultat, CSM ”Dunărea” Galați are 72 de puncte (27 de meciuri) și s-a apropiat semnificativ de primul loc, ocupat chiar de Ciuc (76 de puncte, 32 de jocuri). CSM Dunărea va juca, vineri, în deplasare, cu Steaua, meci ce poate fi considerat ultimul facil din acest campionat.

 

Voleibaliștii de la CSM Arcada au câștigat, scor 3-1 (25-16, 26-16, 20-25, 25-22), în fața formației VM Zalău - liderul Diviziei A1. CSM Arcada s-a apropiat la șase puncte de Zalău și a reintrat cu adevărat în lupta pentru titlu, cele două vor mai avea două meciuri directe, în faza secundă a campionatului. De precizat este faptul că VM Zalău avea un singur meci pierdut, în prelungiri, cu SCM U Craiova, iar gălățenii antrenați de Sergiu Stancu aveau cinci victorii consecutive (patru în campionat și una în Cupă).

Video Sonia Baciu

În clasament, CSM Arcada se menține pe locul secund, la egalitate (34 de puncte) cu SCM U Craiova, iar în etapa următoare va sta, din cauza retragerii formației din Piatra Neamț. Craiovenii vor juca, pe teren propriu, cu Dinamo, în timp ce Zalău va juca, la București, cu CS Municipal.

Citit 2083 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2019 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.