Punct scos de hocheiştii din Galaţi în ultimele 19 secunde

Punct scos de hocheiştii din Galaţi în ultimele 19 secunde
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de hochei CSM „Dunărea” Galaţi a obţinut un punct din primul joc al dublei de pe teren propriu cu liderul clasamentului, SC Miercurea Ciuc, scor 6-6 după clasicele trei reprize şi 6-7 în cea suplimentară.

Echipa gălăţeană a reuşit să evite ieşirea de pe gheaţă fără punct în ultimele secunde. Scorul era 5-6 când mai erau 19 secunde şi urma angajament in treimea ciucană. CSM „Dunărea” a forţat fără portar pentru a avea superioritate numerică în atac, Igor Fefelov a reuşit să paseze cu un efort maxim - iniţial pierduse angajamentul - iar Kiricenko a răsplătit susţinerea celor 1.000 de spectatori cu golul egalizator, totul într-un interval de 4 secunde. N-a fost să fie bucurie gălăţeană maximă, în repriza de prelungiri golul victorios fiind înscris de ciucani.

În ansamblu, echipa gălăţeană a ieşit bine din acest meci, în care a revenit de la 0-2 la 2-2, de la 2-4 la 4-4 şi apoi de la 4-5 şi 5-6. În condiţiile în care, în special în primele două reprize, SC Miercurea Ciuc a fost superioară, mai rapidă şi mai combinativă, se cuvin laude maxime pentru puterea de luptă arătată de echipa gălăţeană.

Al doilea joc al acestei duble va avea loc miercuri, tot de la 18,30.

Citit 1257 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.