Simona Halep, în turul trei la Indian Wells

Simona Halep, în turul trei la Indian Wells
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 

Simona Halep, locul 2 mondial, s-a calificat în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (California), după ce a învins-o, în această noapte, pe cehoaica Barbora Strycova (locul 50 WTA), scor 6-2, 6-4.

A fost un meci cu o desfășurare conform confruntărilor directe dintre cele două (4-0 pentru româncă), cu o singură excepție, revenirea de la 2-4 la 4-4 în setul secund pentru cehoaică, partida a fost dominată de Halep, campioana din 2015 a turneului californian. Următoarea adversară a Simonei va fi ucraineanca Kateryna Kozlova, jucătoare venită din calificări. Simona Halep nu a mai jucat până acum cu ucraineanca de 25 de ani, care a învins-o pe Sasnovich, 6-4, 2-6, 6-0. Kozlova vine din calificări, unde le-a învins pe Kratzer și Sorribes-Tormo. În primul tur pe ”principale” a trecut de Siniakova. Kozlova e acum pe locul 114, iar cea mai bună clasare a fost locul 62. Dacă Simona va trece de acest tur o va întâlni pe învingătoarea dintre Marketa Vondrousova, care a eliminat-o pe finalista de anul trecut, Daria Kasatkina, și Jelena Ostapenko.  În sezonul trecut, Simona Halep s-a oprit în semifinale, fiind eliminată de Naomi Osaka, actualul lider mondial. 

Tot în această noapte, Mihaela Buzărnescu a pierdut cu Daria Gavrilova, cu scorul de 6-2, 6-2, în turul secund al competiției. La dublu, perechea Mihaela Buzărnescu/Irina Begu a pierdut, scor 6-7 (3), 5-7, în fața perechii Gabriela Dabrowski/ Yi-Fan Xu (Canada/ China), în turul inaugural. Câștigătoarele se vor confrunta cu perechea româno-americană Monica Niculescu/Abigail Spears.

Singurul român de pe tabloul de simplu, Marius Copil, a fost învins de moldoveanul Radu Albot, scor 6-2, 6-2. 

 

Citit 910 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2019 07:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.