Oțelul, doar un punct  din tarlaua Darabaniului

Oțelul, doar un punct  din tarlaua Darabaniului
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Echipa de fotbal SC Oțelul Galați a terminat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu Sănătatea Darabani, din etapa a doua a returului Ligii 3.

Oțelul şi-a diminuat semnificativ şansele la promovare după un joc în care a fost la un nivel acceptabil doar atitudinea bună, cu angajament fizic lăudabil. Echipa gălăţeană şi-ar fi putut face meciul mai uşor în minutul 2, când s-a irosit o mare ocazie, iar în rest s-a ajuns foarte rar în situaţii de finalizare.

A fost de ajuns un moment de superficialitate în defensivă pentru ca totul să devină extrem de complicat. Direct dintr-o aruncare de la margine, mingea a ajuns la un jucător al gazdelor în colţul careului, fără marcaj acesta s-a poziţionat nestingherit pentru a şuta, fără preluare, în plasa porţii gălăţene: 1-0 pentru Sănătatea Darabani din minutul 21.

Roş-alb-albaştrii nu s-au adaptat decât în apropierea finalului la condiţiile de joc, un teren din care parcă abia se scoseseră cartofi. S-a jucat prea combinativ, deşi era aproape imposibil să avansezi doi metri cu mingea în control,  iar adversarul retras în defensivă n-a avut mari probleme. Abia sub presiunea trecerii timpului cei de la Oţelul au jucat lung, direct spre careul gazdelor, care în cele din urmă cu cedat: un şut deviat al lui Neagu şi 1-1 în minutul 87.

Antrenorul Oţelului, Alin Pînzaru, a început meciul cu formula:  Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, David – Moglan (cpt), Cristea – Munteanu, Țicămucă, Neagu – Antohi. Au mai intrat Iorga, Crihană, Stoian şi şi Chiriac.

Oţelul a rămas pe locul doi, mărindu-se la cinci puncte distanţa faţă de prima clasată, SCM Gloria Buzău, care a învins pe teren propriu formaţia Metalul Buzău, scor 2-0.

Cealalată echipă gălățeană din Liga 3, Sporting Liești, a câștigat cu 2-1 partida de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul.

Citit 3524 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2019 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.