United Galați, încă trei puncte în cont
Foto: Sonia Baciu

United Galați, încă trei puncte în cont
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vicecampioana României, United Galați, a câștigat, scor 2-1 (2-1), în fața formației Gloria Buzău, în penultima etapă a Ligii I de futsal, meci disputat duminică, în deplasare.

Gălățenii antrenați de Florin Ignat au avut mult de muncit pentru acest succes, într-p partidă care a avut numeroase ocazii de gol, de ambele părți. Scorul a fost deschis de Borges, în minutul 5, după o nesincronizare a defensivei buzoiene, ca după numai un minut, Stoica să marcheze pentru 2-0. Avantajul de două goluri nu a rezistat mult, căci în minutul 10, Vincene a redus din diferență, 2-1, gălățenii intrând la pauză cu un singur gol în plus. A doua repriză a fost mai puțin spectaculoasă decât prima, gălățenii arătând ca o echipă care știe să își apere punctele.

Surpriza acestei etape a fost oferită de Imperial Wet Miercurea Ciuc, care s-a impus, scor 4-2, în fața celor de la Autobergamo Deva - liderul Ligii I înaintea acestei runde. În urma acestor rezultate, United Galați și Imperial se află la pe primul loc, la egalitate (40 de puncte), în timp ce Autobergamo ocupă locul al treilea, cu 39 de puncte. De precizat că United are cele mai bune rezultate pe teren, cu 14 victorii, un egal și două înfrângeri, dar a fost depunctată cu 3 puncte înaintea începerii actualului sezon.

În etapa următoare, ultima a sezonului regulat, ce se va disputa în jurul datei de 23 martie, United va juca pe teren propriu cu Dunărea Călărași, Autobergamo cu Poli Iași (acasă), iar Imperial Wet cu FK Odorheiu Secuiesc (în deplasare).

Până atunci, la sfârșitul acestei săptămâni, la Călărași, va avea avea loc turneul final al "Cupei României", unde United va juca împotriva echipei CSM Tg. Mureș, a doua semifinală disputându-se între Autobergamo Deva și Dunărea Călărași.

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 09:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.