Start cu dreptul pentru FC Universitatea

Start cu dreptul pentru FC Universitatea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa FC Universitatea a câștigat, scor 3-1 (2-0), disputa cu CSS Târgoviște, în primul meci din returul campionatul Ligii I de fotbal feminin. Golurile gălățencelor au fost marcate de Loredana Nica (min. 5 și 15, al doilea din penalti) și Andreea Surcică (min. 80). "A fost un meci foarte dificil, din cauza vremii, a bătut vântul foarte tare. Dacă în prima repriză a "ținut" cu noi, în cea secundă ne-a venit din față. Suntem mulțumite, atât de rezultat, cât și de joc, legăm multe pase, faze de atac", a declarat Loredana Nica. Cu acest rezultat, FC Universitatea a ajuns la patru victorii de la debutul în prima ligă feminină.

Pentru cele două echipe urmează o nouă confruntare, de data aceasta în sferturile de finală ale "Cupei României", care se va disputa miercuri, ora 11.00, la Galați. "Trebuie să dăm cât mai multe goluri în meciul din Cupă", a mai spus Loredana Nica.

Duminică, tot pe teren propriu, FC Universitatea va juca împotriva echipei  Fortuna Becicherecul Mic - echipă aflată pe loc de podium.

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.