Corona pune piedici gălățenilor înaintea meciurilor de la Brașov. „Este lipsă totală de respect faţă de hochei”

Corona pune piedici gălățenilor înaintea meciurilor de la Brașov. „Este lipsă totală de respect faţă de hochei”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Echipa de hochei CSM „Dunărea” Galaţi are parte de surprize neplăcute înaintea celor două partide pe care le va susţine, astăzi şi mâine, în deplasare, în compania formaţiei Corona Braşov. Reprezentanţii echipei gălăţene spun că în această dimineaţă au avut parte de tot felul de şicane din partea conducerii  clubului Corona, pe care o acuză de lipsă de fair-play şi de respect faţă de mica lume a hocheiului românesc.

„Există de foarte mulţi ani între puţinele cluburi de hochei din ţară un obicei,  un gentleman’s agreement, conform căruia echipelor oaspete le este oferit accesul pe gheaţă în dimineaţa jocului cel puţin o jumătatea de oră, vestiar unde rămâne echipamentul până la meci. Atunci când sunt două meciuri în zile consecutive, de asemenea rămâne echipamentul în vestiar până la al doilea meci. Ei bine, nu ni s-a permis să intrăm astăzi pe gheaţa patinoarului din Braşov, la vestiar avem acces doar cu două ore înainte de meci, iar după trebuie să-l eliberăm complet, să băgăm echipamentul ud în genţi şi să-l luăm la hotel până la meciul de mâine. Dintre toate cluburile din ţară, doar cei de la Corona au un astfel de comportament şi nu este prima oară, au mai păţit-o şi alţii în campionatul trecut. Iată că nu ştiu ce înseamnă fair-play-ul”,  a spus Cornel Chiriţă, antrenor secund al echipei gălăţene. „Este vorba de o înţelegere mutuală de ani de zile între oameni de onoare, dar uite că la Braşov nu prea este cazul. Asta este lipsă de respect în primul rând pentru hochei”, a completat Dan Corciovă, şef secţie hochei la CSM Galaţi.

Am dorit să oferim reprezentanţilor clubului braşovean posibilitatea de a avea un punct de vedere public asupra acestei stuaţii, dar la încercarea de a-l contacta telefonic pe Emilian Cernica, conducătorul secţiei de hochei a clubului Corona, nu ni s-a răspuns.

Meciurile de astăzi şi mâine,  de la Braşov, dintre Corona şi CSM „Dunărea” Galaţi, vor începe la ora 18.30, iar pe 15 martie se vor întâlni din nou, de data aceasta la Galaţi.

Cele două formaţii şi SC Miercurea Ciuc se află în luptă directă pentru ocuparea primul loc la finalul sezonului regulat. În clasament, situaţia primelor trei poziţii este: 1. Corona – 79 de puncte din 31 de jocuri, 2. SC Miercurea Ciuc – 77 puncte din 34 jocuri, 3. CSM „Dunărea” – 75 puncte din 28 jocuri.

Citit 3751 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.