CSM Galați și-a luat revanșa la Brașov. A plecat cu toate punctele

CSM Galați și-a luat revanșa la Brașov. A plecat cu toate punctele
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de hochei CSM ”Dunărea” Galați  a câștigat, scor 6-3, al doilea meci din ”dubla” cu formația Corona Brașov, disputată marți seară, în deplasare. Pentru gălățeni au marcat: Ribalko (min. 6), Kiricenko (min. 11, 29 şi 49), Baskov (min. 16) şi Zagidulin (tot min. 16), ambele din inferioritate numerică. Luni, CSM Galați a pierdut, dramatic, în urma loviturilor de departajare, scor 3-4 (3-3, după timpul regulamentar), astfel că această victorie a venit ca o ”gură de oxigen” și o revanșă pentru gălățeni.

Cu acest rezultat, CSM Galaţi s-a apropiat la numai două puncte de Corona, dar gălățenii au trei meciuri mai puţin disputate. În clasament, Corona conduce, cu 81 de puncte (33 de jocuri), fiind urmată de CSM Galaţi - 79 de puncte (30 de jocuri) şi SC Miercurea Ciuc - 77 de puncte (34 de jocuri). Pe locul al patrulea se află HC Gheorgheni - 54 de puncte (30 de jocuri). În play-off, prima clasată în sezonul regular se va confrunta cu cea de pe locul patru, în timp ce ocupanta locului secund va juca împotriva echipei de pe locul al treilea.

Vineri, de la ora 18.30, CSM Galați se va duela din nou cu cei de la Corona, de data aceasta pe teren propriu. Din sezonul regulat CSM Galați mai are de disputat cinci meciuri, niciunul programat încă, cu Miercurea Ciuc, două (unul la Galați), și cu Gheorgheni alte trei (toate în deplasare).

Citit 1404 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2019 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.